Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Hehe, hétfőn volt egy pozitív élményem a helyi rendőrökkel

BP, Heim Pál kórháznál megyek befelé az Üllőin, de meg kellett forduljak.
Szépen beállok a balra kanyarodóba, persze megfordulni nem lehet csak balra kanyarodni miután a jobbra kanyarodókat is ráeresztették, úgyhogy mehettem volna ki a világ végére.
Szemből pont nem jött senki, csak messze 1-2 autó, kövér gáz, kormány tökig csavarva simán megfordultam. Éppen mennék nyugodtan tovább..... bijjú-bijjú - a francba
Persze a két távoli kocsi egyike rendőrautó volt.
Udvariasan üdvözöltem az urat, korrektül megkérdezte, hogy milyen nyelven tudok (német rendszámú kocsival tolom), aztán elkérte a jogsit.
Elnézést kértem, meg közösen megállapítottuk, hogy a piros lámpánál, záróvonalon megfordulás annyira nem bölcs dolog.
Odaadtam a jogsit és útlevelet (mindkettő NZ
) meg a forgalmit, majd elment a kocsijához. Úgy 5 perc mulva visszajött, és mondta, hogy eltekint az 50+50 ezres büntitől, plusz csak szóbeli megrovást kapok. Azért még megkérdeztem normálisan, hogy javasoljon egy helyet ahol szabályosan meg tudok fordulni, de annyit mondott, hogy "arra nagyon messzire". Elköszöntünk, visszaadta a papírokat (szerintem túl sok lett volna vele a bürokrácia azért nem vállalta be a büntit
), és jó utat kívántunk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest