Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Hehe, hétfőn volt egy pozitív élményem a helyi rendőrökkel

BP, Heim Pál kórháznál megyek befelé az Üllőin, de meg kellett forduljak.
Szépen beállok a balra kanyarodóba, persze megfordulni nem lehet csak balra kanyarodni miután a jobbra kanyarodókat is ráeresztették, úgyhogy mehettem volna ki a világ végére.
Szemből pont nem jött senki, csak messze 1-2 autó, kövér gáz, kormány tökig csavarva simán megfordultam. Éppen mennék nyugodtan tovább..... bijjú-bijjú - a francba
Persze a két távoli kocsi egyike rendőrautó volt.
Udvariasan üdvözöltem az urat, korrektül megkérdezte, hogy milyen nyelven tudok (német rendszámú kocsival tolom), aztán elkérte a jogsit.
Elnézést kértem, meg közösen megállapítottuk, hogy a piros lámpánál, záróvonalon megfordulás annyira nem bölcs dolog.
Odaadtam a jogsit és útlevelet (mindkettő NZ
) meg a forgalmit, majd elment a kocsijához. Úgy 5 perc mulva visszajött, és mondta, hogy eltekint az 50+50 ezres büntitől, plusz csak szóbeli megrovást kapok. Azért még megkérdeztem normálisan, hogy javasoljon egy helyet ahol szabályosan meg tudok fordulni, de annyit mondott, hogy "arra nagyon messzire". Elköszöntünk, visszaadta a papírokat (szerintem túl sok lett volna vele a bürokrácia azért nem vállalta be a büntit
), és jó utat kívántunk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest