Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Erről eszembejut, mikor megyei atlétikaverseny volt még általános iskolás koromban, és valami okból engem tesitanárom benevezett hogy súlylökésben is indulnánk. Osztálytársammal ketten mentünk. Ott tébláboltunk, ökörködtünk, néztük a futókat, ugrókat, gerelyeseket, majdnem lemaradtam a saját versenyemről, lehajigáltam teljesen amatőr módon a három kört, első szar lett, másodikban kiléptem, harmadik is lett valamilyen. Aztán tovább ökörködtünk. Majd délután eredményhirdetés, tudtuk hogy haverom jókat lökött, hátha kap érmet, de igazából oda se figyeltünk. Majd látom, hogy később haver jön két oklevéllel, és aszondja: mér nem jöttél fel a dobogóra? Mondom én, minek? Hát harmadik lettél te hülye, nesze az okleveled.
Nem is hallottam, hogy szólitottak a bronzéremért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem is hallottam, hogy szólitottak a bronzéremért.