- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Nope, csak egy csomó minden változik, új problémák, új kihívások. Azért nem kívánkozok vissza abba az időbe, amikor a soproni osztálykiránduláson felszállt a géppuskás határőr a kirándulóbuszra, mert túl közel mentünk a határhoz, és a kis köcsög negyedikesekben nem lehet ugye megbízni, még a végén dobbantanak a zöldhatáron. A szépen gereblyézett határsávon, a többszörös szögesdrótakadályokon, a tornyokban figyelő őröket kijátszva, és az aknamezőn keresztül, ugye. Persze én öreg vagyok, én még voltam Csehszlovákiában (!) is úttörőtáborban. Emlékszem, akkor egy világ omlott össze bennem. Mindig azt hittem, hogy a számháború valami hihetetlenül izgalmas dolog, de életemben olyan unalmas és eseménytelen órákat nem éltem át, mint akkor, valahol Prága környékén, az erdőben. A saját két társamon kívül embert nem láttam, olyan volt az egész, mint egy nyolc hektáron játszott bújócska. Szerencsére néhány óra múlva lefújták, de arra máig nem emlékszem, hogy szedtek minket össze a végén, vagy hogy ki győzött...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest