Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Nope, csak egy csomó minden változik, új problémák, új kihívások. Azért nem kívánkozok vissza abba az időbe, amikor a soproni osztálykiránduláson felszállt a géppuskás határőr a kirándulóbuszra, mert túl közel mentünk a határhoz, és a kis köcsög negyedikesekben nem lehet ugye megbízni, még a végén dobbantanak a zöldhatáron. A szépen gereblyézett határsávon, a többszörös szögesdrótakadályokon, a tornyokban figyelő őröket kijátszva, és az aknamezőn keresztül, ugye. Persze én öreg vagyok, én még voltam Csehszlovákiában (!) is úttörőtáborban. Emlékszem, akkor egy világ omlott össze bennem. Mindig azt hittem, hogy a számháború valami hihetetlenül izgalmas dolog, de életemben olyan unalmas és eseménytelen órákat nem éltem át, mint akkor, valahol Prága környékén, az erdőben. A saját két társamon kívül embert nem láttam, olyan volt az egész, mint egy nyolc hektáron játszott bújócska. Szerencsére néhány óra múlva lefújták, de arra máig nem emlékszem, hogy szedtek minket össze a végén, vagy hogy ki győzött...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest