- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt mondom, ertem, hogy onigazolo modban vagy, de a valosagban attol meg nem hinnem, hogy a mostani A3-A5-oknek lenne gps baja, igazabol rakerestem google-n, 2017-es talalatok iphone-rol viszonylag sok van, A3-A5-rol meg nem nagyon. De nekem mindegy, ugy ertem szeresd az iphonet, de abban nem lesz egyetertes, hogy hasonlo aron vannak csak hasonlo droidok, mert valoban adnak annyiert is, de fele annyiert van A3-A5, nem szarok.
A minoseg definicioddal is baj van, a hasznalhatosagba te a szubjektiv elmenyedet is beleerted, a megbizhatosagban meg szerintem siman ignoralod a tenyeket, de mint fent irtam egyaltalan nem baj, ha elegedett vagy az iphone-nal, csak fogadd el, hogy mas meg a droiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest