Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Úgy képzeld ezt el, hogy tulajdonképpen annyival több egy hagyományos hűtőtáskánál, hogy tovább tartja a hideget, de nem állítja elő azt semmilyen formában. Innivalót könnyedén hűvösen fogja tartani, de ha rákészülsz előre egy kicsit és néhányat lefagyasztasz otthon, akkor aztán végképp sokáig hidegen maradnak majd.
A másfél literes palackok közül emlékeim a Szentkirályi ásványvíz üvege elfér állítva, de egyébként a korábbi leírásom mindig úgy működött, hogy a tetejére fektetve helyeztem el őket.
Teljesítménybeli különbség nincs, hatásfok az enyémen nem állítható, de nem is nagyon tudom értelmezni, hiszen max a venti fordulatszámát lehetne állítani. Valami noname cucc, Tescoban vettem 12-13k forintért 2010-ben, szinte egy az egyben olyan mint amit linkeltél. Egyszer belendültem, hogy kéne venni valami minőségibb darabot, de igazából túl nagy különbség nincs ezek között az űrtartalmat leszámítva, úgyhogy inkább csak újragumiztam a szigetelést (rendkívül intenzív használat mellett erre két év után volt szükség). Ha most vennék biztosan 28-30 literest választanék (amit linkeltél az olyan 20-22 körül van), pl ilyet: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest