Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi haladó szinten
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Láttam ezt a videót amiben egy spam emailre való válaszolgatásról van szó, és tök vicces.
Gondoltam kipróbálom, ez lett belőle:
Egy senegáli nő írt aki valami nyomortáborban van bezárva, de azért naponta 2x tud emailezgetni
Küldött két képet is, és első perctől kezdve drága aranyomnak, meg hasonlóknak szólított (külön kérnem kellett hogy
legalább a nevemet hámozza ki a válaszomból és használja)A sztori annyi hogy ő ott sínylődik, és viszont az apja ráhagyott egy kis örökséget, de nem kaphatja meg, ezért én kellene kezeljem a pénzt kihoznom onnan és akkor ad pár %ot. Az összes teljesen reális és hihető Four million five hundred thousand USA Dollar, írogattam még, mert kíváncsi voltam hogy lesz nekik ebből pénz, de mivel nincs időm kiugrani Senegálba, hogy egy ottani ügyvéd hitelesítse a létezésemet, zátonyra futott a történet

Millió sebből vérzik, és remélem sosem lesznek elég okosak hogy kijavítgassák, de akkor sem értem, miért kell ekkora összeget hazudniuk. max 10.000 dodó lenne az amit be lehet így adni, de oda is tökéletes sztori kellene.
Gondoltam megosztom, hátha vannak mások is akiker érdekel mi is az a spam
(természetesen nem az elsődleges mail címemet használtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Küldött két képet is, és első perctől kezdve drága aranyomnak, meg hasonlóknak szólított (külön kérnem kellett hogy