Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem a bal tukromet romaniaban tortek le tavaly nyaron. Parhuzamosan parkoltam jobb oldalon kb. 2 orat. Mire visszamentem, beultem, mondom valami nem stimmel. Akkor vettem eszre, hogy nincs ott a visszapillanto. A kocsi elott kb 2-3m-rel odebb voltak a darabok.
Valahogy sikerult visszarogziteni szigetelo szalag es csavarok segitsegevel, de igy is paraztam, hogy a hataron kiszurjak, es csak miert ne belekossenek. De nem tettek. Hazaig hasznalthato volt (400km).
Az utcankban az utobbi evekben (valsag mi?) megszaporodtak az autoval rendelkezo egyenek. Kb. 5 evvel ezelott mikor odakoltoztem, meg siman volt hely szinte az ablakom alatt. Aztan lassan par parkoloval arrebb sikerult mindig csak helyet talalni. Elkezdodott a heringezes. Egyszer csak a jobb oldalon nem lehet beszallni, mert ram alltak. Persze mindenki egymasra all, hogy beferjen meg egy kocsi.
Melo utan hazaeres elott van kis vasarlas, kis ez, meg az, de 5 elott nem nagyon erek haza, na akkor mar nincs hely az utcaban.
Gondoltam atallok a tomb masik felere, ott van egy kis bolt, mellette parkolo. Eleinte ott is volt hely, aztan mar ott sem. Nem baj, nem szeretem latokoron kivul hagyni a kocsit. Gondoltam visszajovok az utcankba es felallok vele egy olyan jarda szakaszra, amit nem hasznalnak a gyalogosok, a kialakitasa miatt. Egy ideig siman tudtam ott parkolni, aztan azon a kis helyen mar ket auto all. Persze egyik sem az enyem.
Napjainkban mar komoly verseny folyik azert, hogy ki tud egyaltalan parkolni normalisan. A betonozott foci/kosarlabda palyat nem mondanam parkolonak, de van, hogy 5-6 auto siman rahajt estenkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest