Hirdetés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bicigli, lol. Imádom Nógrádot.
A többi stimmel, én is pont azon gondolkoztam, hogy idén egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam negatív értéket a hőmérőn, pedig erősen hajnalban kezdem a napot. A másik meg az, hogy ebben a hónapban eddig már legalább ugyanannyit kapartam az autóablakot indulás előtt, mint egész télen összesen - ugye március az első tavaszi hónap, és még csak 15-e van.
A dolog vesztese a kisebbik lányom, aki végigszurkolta a telet, hogy mikor lesz végre hó, de nem jött be neki. Egyszer esett ugyan vagy 3 cm, ami talán pár órát meg is maradt, de maradjunk annyiban, hogy annál az is nagyobb élmény volt, amikor augusztusban felmásztam vele egy gleccsermaradványra, hogy hógolyózhasson. Asszem, be kell vezetnünk, hogy télen is jár nekik egy hegyi nyaralás (vagy megyünk Skandináviába), hogy egyáltalán el ne felejtsék, milyen is az igazi tél.
Az más kérdés, hogy fűtés és közlekedés szempontjából kimondottan szerencsés ez így...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest