Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Eletemben nem volt meg pollenszuros autom, de amint latom az elozo tulaj(ok)nak sem, mert mikor megvettem az ujat akkor derult ki, hogy ez bizony alapbol feher szinu, nem fekete...

Ablakmoso, 8 gyertya, legszuro, pollenszuro es olajcsere megvolt, eddig se volt rossz hangja a csoppsegnek de mostmar tenyleg mint egy oramu.
Amigy elkurtam a fogyasztast mert angol helyett amerikai mpg-l/100km atvaltot hasznaltam ugyhogy jelenleg 6,6 az atlagfogyasztas csak varosban.
De nemsoka telerakom es kiszamolom 'rendesen' is

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs