- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ami másnak előny az androidon, az nekem mind hátrány: a testreszabhatsága, a hekkelhetősége, a fantasztikus, de amire kell, arra sosem megfelelő 3rd party programok, meg az egész káoszba fulladó play store mind olyan dolgok, amit én bármikor lelkesen feláldozok a stabilitás és használhatóság oltárán. Valószínűleg egyszerűen öreg vagyok már ahhoz, hogy mindig újat tanuljak, mindent átszabjak, rootoljak, meg napokig szívjak, ha pl valami, amit meg akarok nézni, valami olyan hangkodekkel van betömörítve, amit a világ összes PC-je lejátszik ugyan, de valamiért az androidos lejátszók pont utálják. Szívtam vele eleget már telefonként is, aztán tabletként is (utóbbi célra egyébként még inkább bejött), de életem legnagyobb stresszcsökkentő tényezője volt, amikor átállítottam az egész családot droidról almás telefonra (akkor még a windows nem volt alternatíva).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elite: Dangerous
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest