Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ami másnak előny az androidon, az nekem mind hátrány: a testreszabhatsága, a hekkelhetősége, a fantasztikus, de amire kell, arra sosem megfelelő 3rd party programok, meg az egész káoszba fulladó play store mind olyan dolgok, amit én bármikor lelkesen feláldozok a stabilitás és használhatóság oltárán. Valószínűleg egyszerűen öreg vagyok már ahhoz, hogy mindig újat tanuljak, mindent átszabjak, rootoljak, meg napokig szívjak, ha pl valami, amit meg akarok nézni, valami olyan hangkodekkel van betömörítve, amit a világ összes PC-je lejátszik ugyan, de valamiért az androidos lejátszók pont utálják. Szívtam vele eleget már telefonként is, aztán tabletként is (utóbbi célra egyébként még inkább bejött), de életem legnagyobb stresszcsökkentő tényezője volt, amikor átállítottam az egész családot droidról almás telefonra (akkor még a windows nem volt alternatíva).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest