Hirdetés
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
"Miert, androidon mi a baj a netezessel? Meg te mit netezel, ami mar nem megy tableten?"
Hát, az kérlek úgy megy, hogy ha hazaérek, akkor megnyitok 2-3 nagyobb híroldalt, rákattintok minden érdekesnek tűnő címre, hogy megnyitás új tabon, aztán ha végigszaladtam a címoldalakon, akkor azt bezár, és elkezdem olvasgatni a cikkeket, amiket addig megnyitottam. Fórumokkal, egyéb apróságokkal, amik még legutóbbról nyitva maradtak, ilyenkor van vagy 30 open tabom. Tudom, hogy ez szánalmas, és faszság, de már vagy 10 éve így netezek, és eléggé felhúz, ha valamilyen hardver nem tudja velem tartani a lépést, főleg, hogy mások meg könnyedén (ez az asztali i5+8GB RAM, ami most van, sem egy mai cucc, két éve vettem használtan, de ennek még megy a dolog).
Androidtól meg hányinger, szédülés, kettős látás, és epilepsziás roham jön rám, van itthon egyébként egy Nexus is (második generációs verzió, kisebbik lányka néz rajta sorozatokat, meg youtube-ot), mondjuk az még a mai mezőnyben is egy elég potens hardver droid vonalon, és az állandó frissítésekkel még használható is, de attól még utálom.
Amúgy meg a család már átállt tabletre, nagyobbik lánynak Surface Pro 3-at tojt a Jézuska még tavaly (mármint tavalyelőtt), párom meg egy Surface Pro 2-t használ. Szóval prübáltam én már mindent, Surface-eket egyébként imádom is, csak a nyeklő-nyakló Type Cover a problémám vele. Surface Book esetében megoldották, de nagyon úgy néz ki, hogy az meg olyan elképesztően pofátlan áron indul, ha végre indul, hogy annyit végképp nem költök gépre - most semmiképpen.
Monty: "Főleg tisztességes (1600-as) kijelzővel." - Pont ez a legnagyobb baj az üzleti gépekkel, hogy az 1600-as az nem egy tisztességes kijelző. Bakker, a S3P-nek 12"-en 2560x1440-es kijelzője van, olyan gyönyörű a képe, hogy beszarok. A S2P 10"-en tudja a fullHD-t, teljesen jól használhatóan. És akkor itt jönnek a 14"-es féltéglákkal, és dupla árat kérnek érte (használtan is), ha ips-es, és fullHD kijelzővel szeretném venni. Pont ez a legnagyobb gond a Thinkpad-del is, különben már vettem volna egy X2x0-at, és meg lenne oldva a dolog. Így viszont már gyakorlatilag egy Thinkpad sem olcsóbb, mint egy Surface, példának okáért.
Tim: Köszi a linkeket, ezeket nem is ismertem, átnyálazom. Van egyébként itt a tornyos kis faluban mellettünk egy üzlet, ahol ilyen gépeket árulnak, de ők is csak a fejüket csúválták, amikor fullHD kijelzőt kerestem. Pedig szép gépeik vannak, csodásan kiglancolva, sok garival, jó akkuval, kérésre dokkolóval, és valami nevetséges felárért jogtiszta oprendszerrel, ráadásul bődületesen nagy választékban, de valahogy nem áll össze a dolog az igényrendszernek megfelelően.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest