Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Koszi Peter,
Sajnos nincs lehetosegem letaperolni, mert ezt a modellt nem talaltam sehol a varosban, nem csak hogy ezt a kifejezett modellt, de meg csak Vostrot sem...

Ha jol lattam 8GB van benne (2x4) az szerintem boven eleg, es az sem katasztrofa, ha egy picit lassabb a vinyo.
Tulajdonkeppen tenyleg csak tanulasra, irasra kellene fokent, meg videozgatni - bar azt 90%-ban ugyis a 48" tv-n teszem.Van customize lehetoseg, megprobalok kicsit varialni, bar a kepernyo felbontas az marad ami.
Szetnezek majd a HP refurbished modellek kozott is, lehet kesobb megkereslek privatban ha nem gond, - ide mar nem akarok szemetelni ezzzel. Talalni kene egy jo weboldalt, ahol vannak hasonlo jo dealek, 500 dollarert ez szinte nekem ajandeknak tunik, bar lehet, hogy csak azert, mert az eddigi 2500 dollaros MBPro-hoz kepest vegulis ugyanazt - ha nem tobbet tud, csak nincs rajta retina, meg a Windows-t gyulolom, mint a szart, de most nincs keret luxuskodni csilli-villi Apple tzutztal.Ha strappabiro es 720p-t roccenes-mentesen lejatsz, es az akksi ido is tobb, mint 3-4 ora (szovegszerkesztes, minimalista grafikus tanulo felulet - anatomia), akkor szerintem 500 dolcsiert ez jo lesz.
De azert csak rapillantok nehany refurbished modellre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Automata kávégépek
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest