- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
True dat. Én is így nézegetek most, de egyelőre semmi nem tetszik (ami igen, az meg 1000+ EUR, annyiért meg nem kell), pedig elegem van az asztali gépből, csak le kéne szerelni végre. Katica Surface Pro 2-je kéne valami merevebb billentyűzettel, mint a Type Cover. Lenovo Yoga-k vannak hasonló hardverrel még itt-ott, de valahogy eddig dizájn-ügyileg idegenkedtem tőle. Viszont ahogy nézegetem ezt a verziót, lehet, hogy az lesz a vége, hogy ennyiért mindjárt meg is rendelem...
Kukac: Ahogy az utóbbi időben elkurvultak az üzleti szériák (13xx x 768-as felbontás, szigetes billentyűzet, meg némelyiken még trackpoint sincs), igazából csak annyiban érdekes a dolog, hogy ne valami kétszáz eurós Acer Aspire, vagy MSI-ASUS gamer gép legyen. Különösen az új Thinkpadek viszonylatában egy kicsit olyan mehh az egész. Latitude-öket egyébként ajánlottam volna, de tényleg fontosabb az, hogy neki mi tetszik személyesen. Másrészt fogalmam sincs, hogy US-ben hogyan megy a használt piaca a felújított üzleti gépeknek. Refurbished HP-k ott is vannak, azt ajánlottam is.

A processzormagokat nem tudtam, mentésgemre szóljon, hogy talán már évek óta nem olvasok hardver-híreket, vagy teszteket, ha meg igen, akkor is csak a konklúziót a végén.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Fujifilm X
- Drum 'n' bass
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest