Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
True dat. Én is így nézegetek most, de egyelőre semmi nem tetszik (ami igen, az meg 1000+ EUR, annyiért meg nem kell), pedig elegem van az asztali gépből, csak le kéne szerelni végre. Katica Surface Pro 2-je kéne valami merevebb billentyűzettel, mint a Type Cover. Lenovo Yoga-k vannak hasonló hardverrel még itt-ott, de valahogy eddig dizájn-ügyileg idegenkedtem tőle. Viszont ahogy nézegetem ezt a verziót, lehet, hogy az lesz a vége, hogy ennyiért mindjárt meg is rendelem...
Kukac: Ahogy az utóbbi időben elkurvultak az üzleti szériák (13xx x 768-as felbontás, szigetes billentyűzet, meg némelyiken még trackpoint sincs), igazából csak annyiban érdekes a dolog, hogy ne valami kétszáz eurós Acer Aspire, vagy MSI-ASUS gamer gép legyen. Különösen az új Thinkpadek viszonylatában egy kicsit olyan mehh az egész. Latitude-öket egyébként ajánlottam volna, de tényleg fontosabb az, hogy neki mi tetszik személyesen. Másrészt fogalmam sincs, hogy US-ben hogyan megy a használt piaca a felújított üzleti gépeknek. Refurbished HP-k ott is vannak, azt ajánlottam is.

A processzormagokat nem tudtam, mentésgemre szóljon, hogy talán már évek óta nem olvasok hardver-híreket, vagy teszteket, ha meg igen, akkor is csak a konklúziót a végén.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest