Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem nagyon régiek és felületesek ezek a tapasztalataid, amit egy 2010-es hardveren szereztél, egy mai hardveren, a mai android rendszerrekkel egyszerűen nem tapasztalnál ilyeneket.
Valóban, a nexus s-nek csak 512 MB volt a memóriája, és abból sokat foglaltak a rendszer-alkalmazások, pláne, miután megjött az ICS meg a Jelly Bean.De egy nexus 4-esnél (ami szintén 2012-es hardver) a 2 GB ram-mal ez már teljesen marginális kérdés, mindig van legalább 1 GB szabad memóriám...
Amúgy pedig nem érzem, hogy tolakodó lenne. PErsze, belenyomja a képedbe a g+-t, de le lehet tiltani az 1. percben, és helló.
Szerintem összességében annyival logikusabb, szabadabb, összeforrottabb az egész androidos rendszer... tegnap kivételesen böngésztem az iphone-on. meg akartam valamit osztani, majd közölte, hogy nem vagyok belépve a fészbúkba. pedig igen, csak ő valamiért nem kötötte össze a böngészőt a fészbúk appal. ezek a dolgok két gombnyomással mennek maguktól a droidon, szóval tényleg nem értem, miért ilyen.
De a mai sikerélményem, hogy 4 nap után végre találtam egy böngészőt, ami olvasható betűméretű, ÉS képes tördelni a szöveget, mondjuk fisher 99 kollega blogjában :-)
Úgy hívják, hogy opera mini. Ez szerintem sok mindent elmond az ios-ről, hogy se a safari, se a chrome, se a dolphin nem képes egy csomó dologra (amit ugyanezen programok amúgy tudnak pl. androidon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest