- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Black-nek igaza van, addig nem olyan gond, amíg csak én sülök ki, de akkor már igen, amikor az is, aki hozzá ér
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.Gondolkodtam cipőtalp cserén, de a boltban tuti hülyének néznének, ha visszaslattyognék ezzel a gonddal. Azért a boltban, mert gyakorlatilag új cipő, 2 hetet ha hordtam az őszi rosszabb idő beköszönte után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Synology NAS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.