Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Az van, hogy mostanában se hangulatom nagyon, se társaságom, se semmi olyan, ami a munkaidőn kívüli életemben nem kötelező jellegű elfoglaltságot adna, és ráadásul túl kevés vizet (folyadékot) tolok magamba, ami rohadtul nem egészséges, de egyáltalán, tehát egyáltalán nem vagyok szomjas, kényszerből iszom(-k?), persze ennek az égvilágon semmi szoros köze a társasághoz és elfoglaltsághoz.
Mindezek mellett valami miatt úgy érzem, ha a munka, evés, alvás szentháromságra korlátozom a létezésem, akkor az valóban, növényi vegetációkat megszégyenítő minimalizmus. Tehát éjszakánként tévézek, netezek, olvasgatok, és ez éjfél előtt sohasenem ér véget. Namost emiatt másnap reggel sosem bírok rendesen felkelni, és megfogadom, hogy aznap időben (korán) lefekszem.
Tegnap, kérdésed idejét megelőzően éppen egy otthoni maszek hamburgeres vacsoraestet tartottunk családilag, ami elég masszív táplálékbevitel estére, csak hogy ne szakadjunk el nagyon a többiek által pengetett fogyás-nemfogyás témától. És mostanában a sok kaja elálmosít. De ha evés után nem sokkal lefekszem, akkor éjszaka rosszul alszom, emésztetlenül(néha eszméletlenül) feszíti a belsőmet az étel, még szarabbul kelek reggel. Ellenben semmi érdekes nem lévén, tegnap 9 óra magasságában foci BL meccsekre tévedt az igényem, nem láttam meccset vagy 4 hónapja (vagy 5) ezt meg lehet ágyban fekve is nézni, különösen, ha irgalmatlan fáradt vagyok. És mivel 22:40 körül vége az eseménynek, úgy döntöttem, ha úgyis tudnék aludni, úgymaradok, megteszem. Ezzel az elmúlt hónapok legkorábbi lefekvését produkáltam.De szart sem ért, reggel és most is ugyanolyan fáradtnak érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest