- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
En????
Sosem volt ugy, nekunk itt van az otthonunk, ide tartozunk
Nincs semmi olyan ok, amiert hazakoltoznenk. Szulok? Otthon is lenne tavolsag utazgatni, szoval sokat nem tudnanak segiteni az unokazasban.Jobb megelhetes talan? Hiaba maradna szazalekban tobb, ha olyan orszag , ahol szinte lehetetlen normalisan tervezni. Budapestre? Ott van munka, de nem szeretem. Turistaskodni jo, de sosem tartottam magam oda tartozonak. Baratok miatt? Itt van a barataink nagy resze. Egy igazan jo baratom van otthon, meg egy kb feleakkora haveri kor, mint idekinn.
Szoval alig van valami, ami Magyarorszag fele billentene bennunket.
Ha arra gondolsz, hogy lakast veszunk, valoban, de itt, a Crossrail vonalan, Londonban.
Maganorvosokhoz hazajarok, mert - szerintem az okot tudod te is , milyen itt sok esetben az NHS, meginkabb a GP rendszer .
A gyerek 1 eves kora utani idoszak lesz majd lenyeges/erdekes, de eddig mindig mindent megoldottunk Esmeinnel

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs semmi olyan ok, amiert hazakoltoznenk. Szulok? Otthon is lenne tavolsag utazgatni, szoval sokat nem tudnanak segiteni az unokazasban.