Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azt hittem, feltűnt, hogy még mindig a Bleki-féle
sírásraméltatlankodásra reagálok, mert feltételeztem, hogy azt véded, hiszen egy szóval sem írtad személyes vonatkozásaidat korábban; akkor idézem újra, akkor most kiemelve a lényegi részeket:Úgy kellett most nekem is ez a krva hóesés - pont arra a napra, amit hetekkel ezelőtt kijelöltünk (...) Nem három nappal ezelőtt, nem 4 nappal ezután, hanem éppen pont most. Mondjuk sejtettem, hogy vasárnap napközben esni fog
Még mindig: lehetett tudni a körülbelüli időt előre úgy 4-5 nappal (egészen pontosan bejött nekik az idő belövése, most csak rádiós időjárásjelentés + idokep.hu alapján - ezek alapján tudtuk már 23-án, hogy 26-27-én hó várható (egészen pontosan erre a két napra jelölték meg, hogy lesz hó és ez fix infóként maradt)), lehetett tudni, hogy körülbelül az egész országban várható több-kevesebb hó, egyes embereket mégis meglepetésként ér, hogy télen hó eshet, dehát ezen tök jól lehet sírni. Természetesen én lőttem kapufát.

Szerk.: csodás ez az automatikus tag-elés a fórummotor részéről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest