Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére

Úgy döntöttem nem várok tovább akciókra, úgyse lesznek már, viszont erősen fogynak a készletek, partneroban is voltam, a bazilikától egy utcányira, de nem szimpatikus a hely, nem is volt neki, még rózsaszín se, mikor mondtam, hogy akkor viszek egy 32G-s feketét, azt mondta, 32-es már egy ideje nincs, nem is lesz, mondom akkor 16-ost adjon, azt mondja "át kell hozatni, mert itt most nincs, úgy 2, 2,5 óra kb." Az egyetlen példányt mutatta, de már eltette valakinek, és amikor csak úgy hátradobta a lépcsőre 50 centiről, megköszöntem és eljöttem.
10 perccel később Nyugatvégben meg megvettem a planétagéesemben 3 ezerrel drágábban, de ott legalább nem volt az az érzésem, hogy ukrán maffia pult alól kamionról leesett dobozokat dobál. De ott is csak 1 volt, fekete, 16Gigás. Jó lesz az. Ott sem tudtak 32-est egy ideje, sőt, azt mondja 16-os se lesz egy darabig, mert csak 1-et tudott rendelni, azt hozom el. Már a helyére is N6-ot tettek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR DOMINATOR TITANIUM 32GB 2DB 6600MHZ
- G.SKILL DDR4 8GB 2400MHZ
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest