Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Én hányszor voltam már így, hogy már az operatőrkocsi mellett mentem, mikor kezdtem gondolkodni, hogy előtte 100-400 méterrel vajon éppen lelassultam a táblánál 65-re, vagy még 68-al mentem vajon. Óra szerint. Vagy trafik szerint.
Szombaton este én is csak látom a bokorban, hogy valami nagyon kék, ment a refim ezerrel, mire leesett, hogy az bizony a világ legeldugottabb útjának legeldugottabb kiállójában egy tetves kékvillogós, már hiába néztem az órát, mert az akkor még mindig 65 körül volt. Úgyhogy most én is várom amit nem akarok várni. Szokás szerint. Eddig mindig megúsztam.Tehát ITT zuhansz befelé 68-65 körül vaksötétben, fényszóróval, töksötét kivilágítatlan úton, (ér körbeforgatni a környék miatt!) hagyod a motorfék hagy dolgozzon. Aztán látod, hogy a messzi távolban a fényszórók hatótávolságának a végén ott abban a kavicsos kiállóban valami kék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest