Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Igen, én pedig a másik oldalon álltam, amelyik szerint mindenki úgy ír az off-jellegű topikokba, ahogy akar, amíg személyeskedéssel vagy hasonló, az alapvető illemszabályokat áthágó módon nem sérti meg a másikat.

Csak halkan jegyezném meg, hogy finoman fogalmazva, érdekes módszerekkel "sírtátok vissza" a régi off-ot. S amikor a szakadás megtörtént, azért nem egyszer jöttél Te is át az új topikba balhézni, mert nem volt elég, hogy Race a békesség kedvéért igyekezett szétválasztani a társaság "keményvonalas" és "csevegősebb" részét.
S hogy mitől ment el a régi társaság elég komoly része, azt hiszem, arról is más véleményem van, részben azért, mert más információim vannak a dologról, ahogy a "szakadás" történetét is a másik oldalról ismerem. Igaz, r"égi társaság" címszó alatt én azokat értem, akikkel 2007-2008-ban találkoztam, találkozhattam ott. Merthogy a regisztrációm alig több, mint két éves, előtte én nem fórumoztam itt, csak szakmai topikokat olvasgattam. Tehát nyilván mást, mint Te.
És nem, nincsen bajom veled (ha lenne, akkor nem fogalmaznék óvatosan és visszafogottan, mert semmi értelmét nem látom, hogy belekezdjek olyasvalamibe, aminek kb. másfél éve volt jelentősége), csak azzal, amikor utólag csak a történet egyoldalú verziója van tálalva. A teljességhez azért a másik oldal verziója is hozzátartozik.
-
tildy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Autós topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest