Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Home server / házi szerver építése
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Nem tudom mi lehetett velem tegnap előtt .. jelentkeztem gazdasági mérnöki végzettséggel (felsőfokú) és rendszerprogramozó képesíttésel (emeltszintű) egy eladói állásra (kerékpárszerelés, eladás) valószínűleg aprópénzért, miközben előtte egy önkormányzatnál és egy pénzügyi tanácsadó cégnél láttam el meghatározó feladatkört
Ma délelőtt keresett telefonon az ügyvezető, hogy szívesen találkozna velem személyesen, hogy megbeszéljük a munkával kapcsolatos részleteket ..Részeg lehettem?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma délelőtt keresett telefonon az ügyvezető, hogy szívesen találkozna velem személyesen, hogy megbeszéljük a munkával kapcsolatos részleteket ..