Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
a bodzatea is jó, de a bodzaszörp (ami nem igazi szörp, mert 1:1 arányban érdemes hígítani) is finom. a teakeverékemnek is fontos része a bodzavirág, szárítottam annak idején. idén sajnos a régi gyűjtőhelyek megszűntek, ahova meg tudtam menni, elég kevés volt.
amúgy elkapott ma az ellenőr, hogy jegy nélkül mentem a buszon. túl sokmindent nem tudott csinálni, csak leszállítani. tudom, hogy igaza volt, hogy ez lopás, meg miegymás, de úgy vagyok vele, hogy amíg a bűnözőknek kedveznek a jogok, addig nem visszaélés velük élni... az elmúlt 1 évben 3x találkoztam összesen ellenőrrel... ha kiszámolom, hogy a havi 6.5k-s bérletet sokszor hónapokig csak "becsületből" vettem meg, és jobban járok a helyszíni bírság kifizetésével is, addig nem sok visszatartóerőt látok az ellenőrökben. különösen, hogy alig van joguk. kérte az igazolványomat... nem adtam. nem tudott megbüntetni.
megj.: ez nem rendszeres, igen ritkán járok tömegközlekedésileg, akkor is általában jeggyel (igaz, a múltkor is írtam, hogy 3x blicceltem 1 nap...)
vén: ez nem fétis, mindössze nagyon szeretem a gombát. és minél többféléből van egy gombás étel elkészítve, annál jobb. különösen, ha aromás gombák (szegfű, shii-take, tinóruk, vargányák) is vannak benne kultúrált mennyiségben. de csak "töltelékgombákból" (csiperke, laska) is lehet finomságokat csinálni. meg vannak a kettő között levő, ízes, de nem ízesítő gombák (kucsmagomba, őzláb, stb). különösen akkor finomságos a cucc, ha van benne egy kis füstölt sajt is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest