Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
én is, én is, én is belepofázok!!!!
azúgyvót, h mikor én elkezdtem péházni csendben, 2002-t írtunk, és engem akkoriban csak az érdekelt, h a tándörbördömet hogy a picsába lehetne még jobban agyonhúzni, jól, h a szussz is kifüstöljön belőle - erre tökéletes volt a readonlyság, tekintve (és ez jó!) h a fórum igencsak jól összerakott, megkockáztatom: strukturált mivoltából (hát persze, soványka adatbázis rulez) fakadóan minden érdemi infót összenyalhattam (nem csak innen!!). tettem, és csók. akkoriban asszem még OT sem volt.
na, aztán mikor halandó füleknek hallható hangot is adni kívántam buján tombzódó gondolataimnak (értsd: regisztráltam), akkor meg csak az érdekelt, h mi a legkéjesebb módja egy vga szétizzításának. ekkoriban váltott egyszámjegyűből kétszámjegyűvé az OT.
kis idő után benéztem ide, a gőzbe, és konstatáltam, h mekkora egy marhaság.
konkrétan emlékszem az első offtopik-klikk fílingjére: mijeza faszság? mindenhonnan szegény elmémbe zúduló szmájlik, egysoros sziporkák, tünde félmondatok.. mi ez? vesszen, kinek elméje ép..?
aztán elkezdtem olvasgatni. majd beirogatni.
szerintem értedszóval... áj szííí, amit mondasz.
csak a kronológia.. hm, hogyismondjam.. az olvasatok erős függvénye (az ot-fílingre értem)
az evolúció kíméletlen
ez ilyenszerk.
mivel tudom, h kedvelsz, így teljesen biztos vagyok abban, h sikerült értelmesen hozzászólnom :-)))))
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest