Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lord Zero

addikt

válasz VladimirR #37019 üzenetére

én is, én is, én is belepofázok!!!!

azúgyvót, h mikor én elkezdtem péházni csendben, 2002-t írtunk, és engem akkoriban csak az érdekelt, h a tándörbördömet hogy a picsába lehetne még jobban agyonhúzni, jól, h a szussz is kifüstöljön belőle - erre tökéletes volt a readonlyság, tekintve (és ez jó!) h a fórum igencsak jól összerakott, megkockáztatom: strukturált mivoltából (hát persze, soványka adatbázis rulez) fakadóan minden érdemi infót összenyalhattam (nem csak innen!!). tettem, és csók. akkoriban asszem még OT sem volt.
    na, aztán mikor halandó füleknek hallható hangot is adni kívántam buján tombzódó gondolataimnak (értsd: regisztráltam), akkor meg csak az érdekelt, h mi a legkéjesebb módja egy vga szétizzításának. ekkoriban váltott egyszámjegyűből kétszámjegyűvé az OT.
    kis idő után benéztem ide, a gőzbe, és konstatáltam, h mekkora egy marhaság.
    konkrétan emlékszem az első offtopik-klikk fílingjére: mijeza faszság? mindenhonnan szegény elmémbe zúduló szmájlik, egysoros sziporkák, tünde félmondatok.. mi ez? vesszen, kinek elméje ép..?
    aztán elkezdtem olvasgatni. majd beirogatni.
    szerintem érted

szóval... áj szííí, amit mondasz.
    csak a kronológia.. hm, hogyismondjam.. az olvasatok erős függvénye (az ot-fílingre értem)
    az evolúció kíméletlen
    ez ilyen

szerk.
    mivel tudom, h kedvelsz, így teljesen biztos vagyok abban, h sikerült értelmesen hozzászólnom :-)))))

Új hozzászólás Aktív témák