Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
50 feletti nő. És elég sokat követel, az előző 3 évben meg semmit nem tanultunk (más tanár volt, elsőben még tanultam, viszont utána második és harmadikban olyan tanárunk volt hogy katasztrófa. Volt olyan óra, hogy tanár hozzám sem fordult, meg se kérdezett semmiben. Kérdeztem hogy kimehetek-e wc-re, de mintha nem is neki beszélnék. Megkérdeztem mégegyszer semmi. Kimegyek, majd wc után visszajövök, akkor se semmi, mintha nem is lennék bent órán. Ilyen tanárom volt.) így most szinte alig tudok valamit, de már rég elment a kedvem az egész nyelvtől, megutáltam, mostmeg mindenképpen belénk akarja erőszakolni, pedig mi nemakarunk semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest