Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
50 feletti nő. És elég sokat követel, az előző 3 évben meg semmit nem tanultunk (más tanár volt, elsőben még tanultam, viszont utána második és harmadikban olyan tanárunk volt hogy katasztrófa. Volt olyan óra, hogy tanár hozzám sem fordult, meg se kérdezett semmiben. Kérdeztem hogy kimehetek-e wc-re, de mintha nem is neki beszélnék. Megkérdeztem mégegyszer semmi. Kimegyek, majd wc után visszajövök, akkor se semmi, mintha nem is lennék bent órán. Ilyen tanárom volt.) így most szinte alig tudok valamit, de már rég elment a kedvem az egész nyelvtől, megutáltam, mostmeg mindenképpen belénk akarja erőszakolni, pedig mi nemakarunk semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest