Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"Olyan is volt már, régebben persze, hogy az életkorom miatt, /mondjuk tízévesen/ nem tudtam élvezni egy könyvet."
Nem tudom mostanság mik a kötelező olvasmányok általánosban, de annak idején a Kőszívű ember fiaival voltam úgy, hogy talán kicsit korán próbálták az ifjuságba csepegtetni a mondanivalóját - sokadszori nekifutásra sikerült csak végigolvasnom, pedig alapjában véve szerettem olvasni...
Egy azóta már egyik kedvencemmé vált könyvvel is hasonlóképpen jártam - párszor neki kellett futnom, hogy igazán rá tudjak hangolódni a műre - Jaroslav Hašek: Švejk-je volt az

bolondember: Elkészült az, bent is van a kérvény topikban, majdcsak lesz valami

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest