- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitorkalibráló eszközök
- Nyomtató topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pussy_cat
üzenetére
Nemtom, nem voltam még Csepelen
bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát
. ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz
hejj, csak lennék 10 évvel fiatalabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- TCL LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát
. ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz