Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pussy_cat
üzenetére
Nemtom, nem voltam még Csepelen
bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát
. ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz
hejj, csak lennék 10 évvel fiatalabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát
. ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz