Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Most akkor mindkét helyen lehet csetelni, vagy most hol - mihez kell tartania magát az embernek ?

-
kicsitomi88
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Neked mekkora probléma az életedben ez? Mennyire releváns dolog az a mindennapjaidban, hogy egy kissrácot lecsesszetek ezért(tudom nem te voltál)? Fontos dolog ez?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Néha elszoktam gondolkodni azon, hogy min is húzzam fel magam. Mostanában jöttem rá, hogy sokkal nyugodtabb az életem, ha a kötözködős, minden hülyeségre adott kioktató válaszok adását mellőzvén teszek mindent.
Beköszönt ide valaki, egy topikba, egy nyilvános fórumon, egy gyerek. Benned mi játszódik le ilyenkor? Jobban érzed magad? Ugye nem?
-
kicsitomi88
őstag
Pinát reggelire!
Jó étvágyat!Garantált ébredés!
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
depihetnvagyma
-
kicsitomi88
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Kiáltvány a pékekhez!
Kedves pékek! Elõször is, basszátok meg a ''finom, ropogós'' zsömléiteket.
Szeretnék néha olyan zsömlét enni, ami nem reccsen szét egy kiló
morzsává, ha beleharapok, nem olyan összeaszott, mintha eleve
háromnaposnak sütötték volna, és nem csak héja van, hanem bele is.
Velem együtt nyilván sokan vannak még így. Nem értem, mibõl
gondoljátok, hogy mindenki imádja, ha éles kenyértörmelék vagdalja szét
az ínyét evés közben? Puha, finom zsömlét akarunk!Másodszor, basszátok meg a mazsolát. Az emberek fele utálja a mazsolát.
Mi, az emberiség ezen fele rühelljük, hogy nyakig kell túrnunk az
uzsonnánkban, ha a túrós táskát anélkül akarjuk élvezni, hogy minden második
falatnál édes-nyálkás, összeaszott szõlõszemekre harapnánk. A túrós
táska az túrós, és nem mazsolás, a hétszentségit már neki! Tessék
egyszer megpróbálni mazsolamentes túrós táskát gyártani. Dõlni fognak
a vevõk.. Nem, ne értetlenkedjetek, hogy hát az meg milyen, az úgy nem
az igazi. Igenis kurva sokan szeretnének mazsolamentes péksüteményt.
Le a mazsolával! Áruljatok külön mazsolást és mazsolamentest. Nagy siker lenne!(Zárójelben jegyzem meg, a cukrászok is megbaszhatják a mazsolájukat,
a somlói galuska is sokkal jobb lenne nélküle.)Továbbá és harmadszor, kedves cukrászok: basszátok meg a porcukrot is.
Szeretnék egyszer úgy megenni egy péksüteményt, hogy nem fulladok meg,
és nem kell utána órákig porolgatnom a ruhámat. Az se lenne rossz, ha
azt is érezném, mit eszem, és nem csak a tömény cukrot.Végül pedig tiltakozom a mákos rétes megszüntetése, és mindenféle
undorító aszalt gyümölcsökkel (meggy, stb) való kiagyusztálása ellen!
Van mákos rétes, és van mákos-meggyes, ami két külön dolog, és ha én
mákost kérek, akkor nem akarok bele se meggyet, se káposztát,
se mazsolát. Világos?Amíg követeléseim nem teljesülnek, utálni fogom a pékeket.
Hülye pékek! Hülye pékek! -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem szemét, ezt a szem szó tárgyias változata.
szenilis
-
kicsitomi88
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én sehogy. Kettes azt csókolom.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez szopóka nyalóka.

-
kicsitomi88
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyáltalán miért kéne Mérnök Infóra emelt amikor tavaly 92 pont volt a határ

-
kicsitomi88
őstag
Üdvözletem az OT közösségének!
Szeretném kérni ha még valaki nem ajánlotta fel adója 1%-át semmilyen célra akkor az Ágota Alapítvány számára utalja kérem mert nagy szükség lenne rá!
Köszönöm
-
kicsitomi88
őstag
Találtam ezt a videót régi magyar rockzene témában, amiben Koroknai Árpád a Társulat c. műsor egyik döntőse énekel, és én azt gondolom róla, hogy nagyon jó ahhoz képest, hogy nem a régi reszelős stílusú P. Box, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is !
Éppen hallgatom, mondom ez az Árpi hangja, hát kiderült, hogy az általam agyonhallgatott lemezen ő énekel

-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Találtam ezt a videót régi magyar rockzene témában, amiben szerintem a magyar rockzene négy nagy egyénisége énekel együtt, és én azt gondolom róla, hogy nagyon megható és élvezetes, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is !
Milyen mű már vazz

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
ramones yeeeeeeeeeeeeeee
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
http://www.elelmezesvezetok.hu/szamok/06/01/13.htm
Hupsz, ez lemaradt

-
kicsitomi88
őstag
Szerintetek a lap alján található kalóraszámok reálisak?
100 gramm fényezett fehér rizs 6 kcal, 100g ropi 1800?

-
kicsitomi88
őstag
Politikai témájú írás saját blogba sem mehet? És társadalomtudományi-szociológia?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Higgy nekem, nem amiatt a kávéskanál cukor miatt lesz baj, hanem az esti és napközbeni nasi miatt. Ettől a szokásodtól ne térj el. Ahogy a paramétereidet néztem a napi kalóriaszükségleted 2100 kcal, ha ezt leredukalod 1400ra akkor heti 1 kilót fogsz fogyni mindenfajta mozgás nélkül.
Kipróbálhatnád a Tescós műzlit reggelire, egy 100 grammos adag tejjel együtt 400 kcal, ebédre valami könnyedebbet kis adagban mondjuk 600 kcal, és estig akár este 22ig is annyi gyümölcsöt ehetnél amennyi belédfér, persze nem banánt

Arról a fogyókúráról hallottál már amit Viszlát csinál? Én csináltam és elég hatásos és változatos is.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Úgy gondolta a gyakvezérem, hogy nekem JAVA programozás kurzus alkalmából felkészültnek kell lennem az algoritmusok és adatszerkezetek tárgy bizonyos részeiből is amit persze még nem tanultunk, Így az egyetlen olyan kötelezőprogramot kapám amihez nem elég a JAVA programozás kurzus anyaga.
többit priviben

-
kicsitomi88
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
+23149
A Szabó Virág névben, a Virág köznév ahogy a Szabó is, de mivel ez egy ember hivatalos neve, így a magyar helyesírás szabályai szerint eljárva a benne található szavakat nagy kezdőbetűvel írjuk.
De!
A PH! fórumán nem egy névvel, hanem egy úgynevezett nickname-el, amelyet téves hívunk így - vagyunk képviselve.
Ez valójában egy jelige, mint pl. apróhirdetéseknél mely arra szolgál, hogy felismerjük, hogy melyik bizonyos azonosító mögé bújt ember írta a közölnivalóját. Ebben az esetben viszont nem kötelező a nagy kezdőbetűs írásmód.
Most bebújok a manó mellé, jóéjszakát
. -
kicsitomi88
őstag
Lehet szólni, eddig én is anélkül írtam, mától újra fogad a lom
És a helyesírásra is jobban fogok figyelni. 
Ha napi több 10 000 karaktert begépelsz, és nem kikötés az ékezet akkor könnyen rászoksz erre, s még egy csomó ilyen eset, teszem azt lehet valaki még ZX Spectrumon nevelkedett és így szokta meg.
Vénség neszólybe.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Helyesen: grep '[88]$' PH! | wc -l
-
kicsitomi88
őstag
Azon elmelkedtem, miert jo az X cegnek, ha bemegy abba a topikba ahol Y céget osztjak es orulnek a megszunesenek, mert annyi panasz volt. Teszi ezt úgy, hogy ki lehet guglizni, hogy ő a jogutód ?

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
ijet nekem nem irrtal.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
csao
puncikkal mi van?

-
kicsitomi88
őstag
Jáccatok, nagyon jo !!!!
Hardon mar nyertem, Impossibleon meg nem sikerult

-
kicsitomi88
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Oksi, csak tudod akkor eppen bennem is az volt, mikor valaki igy ugy panaszkodott, hogy óóó
Pl meg egy szemelyes blogba is beirtam, mert vki arrol irt bejegyzest, hogy a baratnoje rosszul nyomja ki a fogkremet, en meg irtam neki, hogy oszinten mondom, ez legyen a legnagyobb problematok.

-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
Joreggelt.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
En kezembe nem vennek E50 utan samsungot, olyan mint mikor pc utan commodore ele ulsz.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor mar inkabb E50

-
kicsitomi88
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
A vicc hogy tényleg lekapom neked annak a segitsegevel

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
koncerten jobban szolt

Sokan nem ismerik, de Géptol a Dal érted él is üt, kései szamuk.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak ideztem a Moldova konyvbol

-
kicsitomi88
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
hülye -> hülyébb -> leghülyébb -> rendőr -> postás -> vasutas

Akit az megcsapott

-
kicsitomi88
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
szia bubu vácáp?
egy kis help kene otsok, tud valaki esetlegesen segiteni nekem egy grafos adatszerkezet letrehozasaban melyben melysegi bejarassal vagy valamilyen utkereso algoritmussal kulonbozo kriteriumok szerint tudok utvonalat keresni es minderre az algoritmust is megirni?

-
kicsitomi88
őstag
Na asszem nyitok egy topikot

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hallom gyonyoru szemeid mikozben hangodat tapogatom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Altalaban ezt a nyers papirkat propagalom, par karika bele barmibe es szetkapja a fejed a jo, de most erre meg 120ert lattam darabjat, es fonnyadt kis ize volt...
Egyszer majd beprobalom a habanerot
Elvileg kesztyu nelkul nem nagyon szabad hozzanyulni, azt mondjak olyan ha megerinted a kulsejet es szemet dorzsolsz, mint ha egy atlagos erospaprika belsejevel szemet turulnel 
-
kicsitomi88
őstag
Holgyeim s uraim egy kis segitseget kernek

Főztem chilisbabot, sajna csak zacskos alapbol mivel eletem elsoje volt es nem mertem beprobalkozni sajat fuszerezessel( 30dkg daralt sertescomb fel vhagyman piritva, 2 fokhagyma belepasszirozva, 4 konzerv bab es 1 konzerv kukorica es egy egesz paradicsom valamint 3 maggis alap).
A gond a csipossegevel van, ezzel a 3 alappal nulla azaz nulla csipos erzest fejtett ki. Izre popec volt de nem volt csipos.
No gondoltam akkor csilipor. Vettem jo kis kotanyis csiliport beleszort amvagy egy mareknyit egy tanyerba mire elkezdtem erezni, de ugy fajt a hasam az eros fuszertol hogy nem birtam kiegyenesedni(3 tanyer alap tehat majd 3 marek
). Nem a csiposseg miatt hanem mert olyan sokat hasznaltam bele es biztos megfekudte a gyomrom a fuszer.na jo mondom, akkor most egy kis magyar virtus, hasznaljunk eros pistat. Forro allapotban(mivel ugy jobban csíp) egy evokanalnyi tomeny eros pista utan kezett csiposse valni az egy tanyer. Mivel 3 ala nem adom igy a 3 evokanal pistike ugyanugy kikezdte a gyomromat.
Tehat a kerdes: Tud valaki olyan fuszert ami kis mennyisegben is jo eros csipohatast valt ki?
( jobb idokben jo kis hazi darazscsipes erospaprika megoldotta volna a problemat, de nem volt keznel...
) -
kicsitomi88
őstag
Hasad vagy gyomrod?
Nekem egy fel eve kb elkezdett fajni a gyomrom egy delutan, addig a pillanatig hittem azt, hogy a fogfajas az egyetlen elviselhetetlen dolog(pedig durva migrenes is vok, de foghoz kepest semmi ), mar csak azt varom, hogy a vesemben levo ket ciszta aktivizalja magat, aszondjak a vesegorcs megrosszabb.
de szar lehet a gyomorrak
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PH! Darts
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)