- Azonnali notebookos kérdések órája
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
persze, h védi a kémeket!
Sőt, nekem priviben megüzente, h egy világméretű összeesküvésen dolgozik, már több országból van kapcsolata, és igazából a fészbuk ennek az összeesküvésnek az elfedésére lett kitalálva!
Ha igaz, amit mond, akkor pár héten belül eldöntik az amcsi elnökválasztást, és átveszik itthon is a hatalmat!
-
qvazi
csendes tag
(ez jó volt!)
Minekutána kétségbe vontam a kémek létezését, úgy véled, hogy védem őket? Érdekes és következetes :-)Nem kötekszem, érteni szeretném (ahogyan a többiek is). A Kém?
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.
Elhintesz valamit, aztán kezdjünk vele, amit akarunk?mod. mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ez jó volt!)
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.