Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
Új hozzászólás Aktív témák
-
qvazi
csendes tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pontosan
(csúnya, csúnya világ lesz..!)
Kifelejtetted, hogy azt is írtam, hogy most, hogy ezt tudod, meg kell hogy öljelek. Vagy valakit. Az mindegy. A háborúban nincsenek személyek, csak áldozatok. -
qvazi
csendes tag
(ez jó volt!)
Minekutána kétségbe vontam a kémek létezését, úgy véled, hogy védem őket? Érdekes és következetes :-)Nem kötekszem, érteni szeretném (ahogyan a többiek is). A Kém?
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.
Elhintesz valamit, aztán kezdjünk vele, amit akarunk?mod. mindegy
-
qvazi
csendes tag
Á, biztos mindenki értette, gondolom ezért voltak az értetlenkedő kérdések feltéve, mert én csak azt látok.. (olvass vissza, hányan bólogattak megértően a hozzászólásodra. Ha szerinted ez azt jelenti, hogy mindenki értette, akkor ebben az a jó hír, hogy a realitásérzéked valóban keményen gellert kapott, így fellélegezhetünk, hogy nincs nagy baj).
Nyilván csak én nem értettem, ez nekem tetszik, mert így számodra is érezhető módon kisejlik, hogy mennyire különböző vagyok, mint a tömeg. Fogd fel így. ;-]
mod. (Meg lennél lepve, mi mindent olvasok) (amit te nem) -
qvazi
csendes tag
Amit ide beírsz, az valamilyen formában (még ha torzítottban is, mert esetleg te magad torzítottnak szánod) te vagy. Hogy mások "figyelik"? Semmi gond. Hisz bevállaltad. Real life? Kiteszed az elérhetőségeidet, bevállalod. Így esélyt adsz arra, hogy "megkeressenek", nemdebár? Semmi gond. A Logout bemutakozó oldaladra (ha lenne) esetleg beírhatod, hogy mikor melyik metrójárattal utazol.
És valaki(k) mindezt figyelik.. (sejtelmes zene, motion blur kép).
Ja, és pusztán azért, hogy másnap ide beírják, hogy háháhá...
Komoly.
Te vagy rossz játszótérre keveredtél, vagy rossz játékot játszottál.Kémek? Baromság. Nehezen tudom elképzelni, hogy nem egy konkrét sértettség szól most belőled. Ez a kémtörténet egy rossz 1984-paródia.
-
qvazi
csendes tag
válasz
bolondember
üzenetére
nem az
Vodafone: írd be, hogy vodafone - így kell nagyot zuhanni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eljött a Messenger.com vége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa EVO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, sokat ügyeskedett ám anno)
(csúnya, csúnya világ lesz..!)
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)