- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
hello!
nem tudom hol lehetne érdeklődni, úgyhogy felvetem itt, hátha valaki egészen véletlenül tud segíteni
szóval, szomszéd kitörölte a majdnem 1 éve folyamatosan készülő szakdogáját, pontosabban nem a fájlt, hanem a fájlban a tartalmat és let belőle egy 43kB-os üres doc. pechére (most megtanulta, bár szerintem ez egyértelmű, nemcsak gépen..) nemvolt másolata...
barátommal próbálkoztunk mindenfélével, és a gépén a wordbe észrevettük hogy megnyitotta (előzményeknél) egyszer nemrég másik meghajtóról. kérdezzük, mondja pendrive, hurrá, elkértük, azon megtaláltuk törölve (getdataback és restoration) csomó mással együtt, de van egy baj vele, nem jó a karakterkódolása vagy valami hasonló.
Word megnyitásnál megkérdi milyen kódolást használjon, windows-t, ms-dos-t, vagy "egyéb". Az összest végigjátszodtam, mindegyikre csak kriksz-krakszok jelennek meg sajnos. amúgy találtunk még csomó anno letörölt .doc fájlt, azok közül van amit megnyit, van ami szintén csak egy káosz.
gondolom nemsok esély van rá, de ha valakinek van valami ötlete, vagy netán valami csoda folytán oldott meg már hasonlót akkor megkérem szépen hogy írjon egy privát üzit.
tudom hogy teljes mértékben az ő idióta hüylesége, hibája, de ez nem változtat a dolgokon sajna.
előre is köszönöm szépen ha bármi jó nyomot ad valaki
természetesen fizetne is érte, persze nem milliomos de mégiscsak több hónap munkájáról van szó, gyerekek mellett.
barátom holnap beszél még egy sráccal aki a kürtnél dolgozik állítólag, de ilyesféle helyreállítással nemhiszem hogy foglalkoznának, márha lehetséges egyáltalán (és a kürt se az olcsó munkadíjakról híres
), főleg hogy a fájl gyakorlatilag megvan (igaz eléggé sérültnek tűnik, de nemértek az adatmentéshez túlságosan)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Videó stream letöltése
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest