Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Nekem egyetlen tapasztalatom van csupán, nem is nő kapcsán és magyar az illető. Nem akarom nevén nevezni, a lényeg, hogy egy időben elég ismert (sztárolt) zenész volt, aztán volt egy csúnya balhéja, nem nagyon lehetett tudni az igazat. Aztán egy buliban találkoztam vele, elég sokat dumáltunk és kellemesen csalódtam, értelmes srác volt, abszolút nem olyan mint amilyennek mutatta a média...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- Asustor NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs