Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
hááát, a dimetil-szulfátot én se szívesen kortyolgatnám, állítólag elmegy tőle az ember hangja is.
én ma is, meg holnap is lencsefőzeléket fogok enni jófajta disznópörkölttel. a töltöttkáposztát most hanyagolom
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van
ezért nem bírok én lefogyni...Hans26: az, hogy egyetemen valaki a középsulis tudásából él, az nem azt jelenti, hogy nem tanul, csak azt, hogy egyetemen sokszor alacsonyabb színvonalon tanítanak bizonyos tárgyakat, mint szakközépben. én is így voltam, alkalmazott kémia szigorlatra középsulis tankönyvből/jegyzetekből készültem, kiegészítve pár egyéb speckoll anyagával.
Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van