Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
hááát, a dimetil-szulfátot én se szívesen kortyolgatnám, állítólag elmegy tőle az ember hangja is.
én ma is, meg holnap is lencsefőzeléket fogok enni jófajta disznópörkölttel. a töltöttkáposztát most hanyagolom
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van
ezért nem bírok én lefogyni...Hans26: az, hogy egyetemen valaki a középsulis tudásából él, az nem azt jelenti, hogy nem tanul, csak azt, hogy egyetemen sokszor alacsonyabb színvonalon tanítanak bizonyos tárgyakat, mint szakközépben. én is így voltam, alkalmazott kémia szigorlatra középsulis tankönyvből/jegyzetekből készültem, kiegészítve pár egyéb speckoll anyagával.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van