- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
Aktív témák
-
De egységesek lettetek mind hirtelen Ngabor2 ellen
. Fényeztek jobbra balra, hogy sajnálatos meg hogy Én nem így tettem volna, meg nem úgy tettem volna, kezdjük azon, hogy tisztelet a kivételnek, el sem megy ilyen összejövetelekre, nemhogy olyan szervezőmunkát ölne bele mint a szarvas cimboránk, és jönnek hogy hogyan viselkednének
röhej, NG rosszkor vol rossz időben, hála Kalandor érzékeny lelkivilágának. Inkább megyek a sunyiba, ha az Én pofám se tetszik nyugodtan vágjatok ki, engem úgyse lehet lefokozni, mondjuk ez konkrétan tényleg nem neked szól
Most elhúztam a belem, inkább ünnepelgetem az asszonykám névnapját, asszem mingyá hálásabb dolog mint itt az etikus meg nem etikus dolgokról beszélgetni, talpig tökéletes emberekkel, mer ugye mindenki az, irigykedem nagyon
Aktív témák
- Yettel topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Cyberpunk 2077
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes eladó!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Fényeztek jobbra balra, hogy sajnálatos meg hogy Én nem így tettem volna, meg nem úgy tettem volna, kezdjük azon, hogy tisztelet a kivételnek, el sem megy ilyen összejövetelekre, nemhogy olyan szervezőmunkát ölne bele mint a szarvas cimboránk, és jönnek hogy hogyan viselkednének
röhej, NG rosszkor vol rossz időben, hála Kalandor érzékeny lelkivilágának. Inkább megyek a sunyiba, ha az Én pofám se tetszik nyugodtan vágjatok ki, engem úgyse lehet lefokozni, mondjuk ez konkrétan tényleg nem neked szól