Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- VR topik
- Home server / házi szerver építése
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Valahogy beugrott a fejemben ez a dallam, tegnap biztos hallottam este valahol, de sajna nem emlékszem megint pár dologra, viszont ez most már legalább nyolcadszor megy le, és mintha egész este ezt hallgattam volna..Pedig nem feltétlenül szeretem ezt a stílust. szóval igen, ekkora a káosz a fejemben,
pedig a társaság jó volt, sokat ökörködtünk. Most kivételesen nem "csak úgy" iszogattam, hanem mert jókedvem volt..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster T248 Force Feedback Kormány és Pedálkészlet - PS5/PS4/PC - ÚJ! Bontatlan, 2 év garanc
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig a társaság jó volt, sokat ökörködtünk. Most kivételesen nem "csak úgy" iszogattam, hanem mert jókedvem volt..