Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Mindenképpen kíváncsian várjuk. Én legalábbis tuti.
Jóétvágy sent.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Jeeee, komolyan?
És ki a szerencsés/(szerencsétlen?) nyertes?
Vagy még nem ismerjük? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Bazze, ritkán látod mert Te ritkán vagy.
És ezért ő is ritkán van. Ne töketlenkedjetek már itt nekem.
Sok a dolog, nade bekukkantani csak jut idő. Remélem. Vele meg hogy mi van majd megmondja ő jól, ha legközelebb látom bezavarom őt is.
Simlis banda. Itt bomlasztják a közösséget a távolléttel. Tessék gondolni a fiatalságra is. Kell az ''öreg'' a háznál!
Ne kelljen könyörögnöm, azt nem viseli jól a szervezetem.
Meg azt még nőknek is nagyon ritkán szoktam. (Nem is vagyok náluk sikeres
) -
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
-
-
BlacKSouL
addikt
Ja, oda is beregisztráltam vagy 5 éve, de sok hasznom még nem volt belőle. Egy ideje a szmájlikat szedem onnan.
Ja, de volt haszna, egyszer ár két éve is eljátszotta velem ott is egy csaj amit legutóbb, hogy egyszer még gimi végén találkoztunk egy táborban, azaz én emlékeztem rá, meg a nevére, de ő rám nem hiszem, és amikor írtam neki, hogy ''ugye találkozhattunk annakidején ott a táborban'', akkor hirtelen töröltette magát.![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/hehehe.gif)
-
BlacKSouL
addikt
ÚJ VÍRUS TERJED!
Tünetei:
Főleg nőket támad meg, akik elvesztik szociális érzéküket, és hirtelen ''ELFELEJTENEK'' VÁLASZOLNI ÜZENETEKRE!! Gyógyítása külső ráhatással általában nem lehetséges, kizárólag autoszuggesztióval. Nagyobb trauma hatására esetleg meggyógyulhat a beteg. Ha ilyennel találkozol, közöld vele hogy szeretnéd ha mielőbb kigyógyulna betegségéből.
Nagyon gáz ez üzenőfalon?
-
-
BlacKSouL
addikt
Tyíí, nem vagyok egyedül: [link] Hmm, és a kommentekből is úgy tűnik..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Két ''öregúr'' beszélgetését, nosztalgiázását szeretném olvasgatni ismét.
Hiú remény?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
U hear the sound of hope?

G'dnight everyone..![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/alszik.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Inkább mégse, erről nincs véleménye senkinek.

Miért van az, hogy ha nyitok egy új dokumentumot, akkor ilyen lesz: [link] és csak akkor jön vissza a nekem megszokott formába: [link] ha megnyitom és bezárom a Nézetben a Fejléc-láblécet. Bármit mentek el bármilyen régi dokumentumban ami még normális formában van ha megnyitom, utána bármikor nyitok egy új üres dokumentumot, az ilyen furán jelenik meg. És idegesít, de főleg az hogy nem tudom megcsinálni.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Haverom kérdezi mit írjon egy csajnak, akivel hétvégén találkozott, beszélgettek, mondhatni együtt dolgoztak, és a csaj ''félreérthetetlen módon'' kokettált vele. És ő most szeretné továbbvinni a dolgot, bár a csajnak van barátja. Mondom ácsi: van barátja, az semmit nem jelent, pláne nem akadályt, te nyomulsz, ő meg majd választ. És az erősebb kutya b.szik. Másrészt meg vigyázni kell ezekkel a ''félreérthetetlen módon'' dolgokkal, én épp erre fáztam most rá épp. De azért mondom írd meg nyugodtan, hogy:
''Szia. iwiwen azt írtad általában Misizel. Én meg általában matyizok. Szeretném ha közösen változtatnánk ezen..''
Erre azt mondta hogy akkora hülye vagyok.
-
BlacKSouL
addikt
Az milyen hogy ülsz a gép előtt és nézed a monitort, néha meg ráfrissítesz a fórumra? Na ez eddig nem gáz, de hogy semmi mást nem csinálsz mellette
Hát eképpen telt a hétvégém
De várakozásból mostanában olyan rutinom van...
Plitvička Jezera-ról vannak képeim, mikor mi voltunk még pont nem esett.
5,5-re lement az átlagfogyasztás.
Találtam róla új képeket.
Ez mind összefüggéstelen, de tény. Én meg még mindig hülye vagyok. -
BlacKSouL
addikt
Bazze, akkor tudom már miért vagy bezárva ilyen nagy fémdobozba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekünk mikor pár éve voltunk Makarskától délre anyámékkal, akkor volt egy igen odazuhantós éjszakai vihar, a víz is meg a levegő is lehűlt, de hogy másnap egész nap nem volt áram meg víz, mert a hegyekben szanaszét szaggatta a vezetékeket, az azért picit erős volt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
A nagyvárosi szmogra sokkal inkább rá vagy kényszerítve szociális okokból, mint a drogra, piára, cigire. Bár abban is van választási lehetőség, ha elköltözöl. De nem rágyújtani, nem inni kicsit könnyebb, mint elköltözni.
A húsevéssel nemtom mi a gond? Az ember mindenevő, mint a disznó, tehát húst IS kell ennie.
Ezer évig meg nemigen fogunk élni, ez tuti. De nem annyira a káros szenvedélyeink, vagy a szmog, vagy ilyesmi fog előbb elvinni minket, hanem a felfokozott életritmusból eredő betegségek, a kimerülés, meg effélék.
Amúgy meg én pl. nem kávézom, bár régebben megittam pár bögrével, de az amúgyis magas vérnyomásomat csak kicsit tudta megemelni, ellenben hányingerem volt tőle mindig. Nem cigizek, bár régebben elszívtam albérlőtársaimmal néhány szálat, meg néha bulikban bepiálva rágyufáltam, sőt, egy időben szivaroztunk is, de aztán utáltam hogy nem okozott jobb érzést, nem éreztem jobban tőle magam, viszont egy napig büdös és keserű volt a pofám tőle. Drogozni meg egyáltalán nem próbáltam, és alighanem nem is fogok. Mikor megtudtam, hogy akár egy hónapig is kimutatható a vérből-vizeletből még a jont nyoma is, és ezért ha autóbalesetben részes leszek, és megvizsgálják, még bajom is lehet belőle, akkor úgy döntöttem, hogy az egyik legjobban szeretett dolgot nem adom fel egy kipróbálásért sem.
Élni kell, élvezni az életet, használni is ehhez bármit, ha az valóban élvezetet okoz, és ezzel (se a következményeivel) másnak vagy magunknak nem okozunk kárt vagy fájdalmat.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
A részegség is egy módosult tudatállapot. Mindenkinek szüksége van valamilyen formában arra, hogy néha egy kis időre módosult tudatállapotba kerüljön. És ezt mindenki más eszközzel, más módszerrel éri el. Van aki iszik, van aki drogozik, van aki meditál, van aki adrenalinfokozó tevékenységet végez, de a lényeg, hogy szükség van olyan pár percre, órára, amikor a hétköznapi szokványos gondolkodás, az érzékelés kissé megváltozik, és az ember úgymond kilép önmagából. (Soroljam ide az orgazmust is? ) Akkor van gond, ha ez a ritka alkalom egyre gyakoribbá válik, és függőséghez vezet. Illetve ha a módosult tudatállapot hosszú ideig tartó beszámíthatatlanságot, önkontroll-hiányt okoz. Van amelyik csak mentálisan károsíthat, van amelyik testileg is. Ezért pl a drog leginkább tiltott, míg mondjuk a meditáció nem.
Ezért van az, hogy jó esetben eljut oda egy idő után az ember, hogy kéthetente egyszer 3 sör a haverokkal az elég is, olyan szintre hozza az embert, amitől még nem akar hősködni, vagy elmebeteg dolgokat csinálni, de tudja hogy felszabadultabb, és lazább lehet. És legfőképp nem kíván többet. tudja hogy mennyi kell, és annyi is a határ. -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Persze, fiatalabban még mindent elvisel az ember. Mi is ünnepeltünk úgy születésnapot, hogy bementünk a kocsmába, lenyomtunk 5 tequilát, majd kiugrottunk egy hambiért, de mire visszaértünk már nem volt ülőhely, és kénytelenek voltunk még 4 tequilát állva meginni. Azért nem többet, mert elfogyott. A pultos erősködött hogy nincs több a raktárban sem, keverni meg nem akartuk, úgyhogy fizettünk, és továbbálltunk. Aztán az utcán már kezdtük megérezni, állítólag a csúcspont akkor volt, mikor átkiabáltam az utca túloldalára osztálytársnőmnek, hogy '' ..., állj meg, meg akarlak b...ni !! ''

Régen én is jobban bírtam mindent, borból is úgy volt, mikor anno egyedül laktam egy albérletben, hogy megvettem két üveggel, megfelelő módon behűtöttem, vettem hozzá sajtot, szépen elővettem a borospoharat, és egy esti film alatt szépen beszűrögettem a két üveg bort. Aztán lefeküdtem a franciaágyra, és ott fetrengtem egyedül hajnalig
De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit 
Érdekes, mostanában nem is kívánom a piát. Néha nyáron a sör jólesik, de a rövidet egyáltalán nem kívánom. És a bort se annyira.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Dél van..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Hujikolp
üzenetére
Hmmm, romantika-illatot érzek

Többiek(botlábúak): én meg legelőre kerültem a táncban, köszönhetően a néptáncos múltamnak, azaz akkor még aktív állapotomnak, illetve annak, hogy nem épp a magasabbak közé tartoztam, ahogy most sem. Volt esze a csajnak(osztálytársam), aki még a konkrét koreográfia kialakulása előtt le-stipistoppolt, ráadásul egymagasak is voltunk. És így jól jártak a srácok utánam a sorban, mert volt kiről nézni hogy mit kell csinálni. Azért le a kalappal előttük, mert egész jól ellötyögték.
Kedvenc táncos vezényszavaim: Na, akkor kezdjük mezőről! (lásd: legelő'ről) Akkor most kettőt jobbra, most kettőt barna. Valamint itt tudtam meg azt is, hogy: ''Szalagnak, kardnak, csatnak, f.asznak baloldalon a helye''
És: szalag, szalagavató
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na, feladat a zenelovagoknak:
Ki tudja megmondani, hogy ez milyen mix név alatt fut, egyáltalán létező mix-e, vagy csak egy lelkes amatőr csinált egy remixet belőle, de attól kifinomultabbnak tűnik. Az eredeti szám, az Stunt - Raindrops és a DJ Demand, DST7, Groovecutters remixeket már megnéztem, egyik sem. Még van egy Hypasonic, meg egy C-Mos mix amit még nem tudok, de jó lenne tudni köztük van-e. Vagy hol lehet utánajárni?
Ja, szal erről a zenéről lenne szó: [link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jaja, nekem is mindig csak télen van kreditem
Most hogy mondod, elő is kell szedni leporolni. -
BlacKSouL
addikt
Nálunk is belangyosították a felszálló csöveket, de mondjuk én egyből letekertem a csapot. Még mit nem. Nekem Prescottom van, én azzal fűtök nem holmi radiátorral

-
BlacKSouL
addikt
Teljesen igaz. Mindenkiből többet nézek ki, mint ami van benne. És a helyzetekből is. De akkor inkább időben legyen mindenki tahó a buszon, minthogy utólag kelljen kínos hallgatásokkal megszabadulni másoktól. Ha meg valaki nem tudja hogy kell a ZP-be menni, menjen TAXIVAL! 'szomé' kell felizgatni a pórnépet ha utána meg nem képes leereszkedni hozzá.

Általában mosolygok. És általában nincs is ezzel gond. Legfeljebb vidáman és magányosan halok meg majd 98 éves koromban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Persze sosem mernék, vagy akarnék ilyet írni neki, de jólesett végre röhögni egy hatalmasat a saját balf.szságomon is. Kedves egészségünkre. .. Böff
Na, mától viszafogom magam, mert már nekem is unalmas hogy a hülyeségeimmel van tele az Off, mikor régen olyan jókat lehtett dumálni.
-
BlacKSouL
addikt
[irtó gonosz mód]
Most találtam egy jó kis sms-t nagyon ide passzol , lehet hogy ezt kéne neki megírnom?:
''Rég hallottam rólad te szép magyar tarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka. Sajgó segged likát ápold hideg jéggel, és ha nem volt elég, ku**sd magad széjjel!''
Vagy rögtön a következő:
''Mióta vártam és vártam, de csak nem jött üzenet, rájöttem hogy csakis tőled lehet;))''
[irtó gonosz mód]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Erre is gondoltam már, de az akkor lenne jó, ha látnék rajta egy kis hajlandóságot. Ha elhihetném, hogy őszintén örült hogy megtaláltam. Amúgy meg lehet hogy ez lesz a vége. Rontani nem ront, és akkor legalább rólam senki nem mondhatná hogy nem voltam teljesen nyílt és őszinte. De ez még nem most lesz. Most még megint várok. Vasárnap éjszaka óta hagy emésztgesse csak azt, hogy találkozni szeretnék vele. Még a végén megfekszem a gyomrát.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Éjszakai buszra várva leszólított, hogy segítsek neki eljutni a Zöld Pardonba a barátaihoz, és a buszon jól elbeszélgettünk. Mikor leszállt, szinte semmit nem tudtam róla, csak a keresztnevét, hogy hány éves, és hogy 11 évvel ezelőtt melyik faluban laktak. Elmentem Bosznia-Montenegró-Horváto. túrára, és egy héttel később nekiálltam megkeresni, végül iwiwen lett meg, látszólag örült is neki hogy megtalltam..Kb ennyi
Montoya: aha, hát épp itt tartok, hogy a találkozót beszélem vele. Kicsit egyoldalú, de remek vitapartner...nem nagyon szól közbe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Na jó, phű, már azt hittem egyedül vagyok hogy ezt gondoltam én is.
mod: Hmm, de hogy kényszerítsek ki személyes találkozót, ha semmi elérhetőségét nem tudom? Muszáj volt valahogy megkeresni egyáltalán, és tudatni hogy létezem, a második üzenet meg ha már rögtön a találkáról szól, lehet hogy ugyanígy passzivitást váltott volna ki.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[link] Nemá hogy nemtod.
tbs: Háhá, tehát leállítod. Na ott a pont. Másrészt meg nem üzengetéssel indult, hanem találkozással, és igen kellemes bár rövid beszélgetéssel. Aztán megkereséssel, és az arra érkezett pozitív reakcióval. Ha az elejétől szart volna a fejemre, akkor másképp állnék hozzá, de itt az elején hamis kedvesség esete forgott fenn fennforgásilag..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ági meg kiesett..

-
BlacKSouL
addikt
[*]
És ha már eleve azzal zárod ki a lehetőséget, hogy valaki referenciaszemély lehessen, hogy nem válaszolsz neki? Gyakorlatilag esélyt sem adsz. Esetleg nem lehet hogy inkább egy huszárvágással zársz le valamit amit nem szeretnél folytatni? Nem pedig hagyod csak úgy elvérezni? És akik később rádpróbálnak azoknak hányadik próbálkozására reagálsz? Vagy meddig hagyja az ember pihenni a nem válaszoló felet? Egy hétig? Egy hónapig? Egy életen át?
Nekem most az a fő bajom, hogy ezt egymás után ketten is eljátszották, az elsőt is bántam ugyan, de a második sokkal jobban bánt.
[*]
fokukac: és ha minden ilyen eset után megszégyenítem, pellengérre állítom az illetőt? Akkor sem kapnak észbe? A kapcsolatnak már úgyis lőttek, emberileg onnantól már nem fogom tisztelni tehát a legsötétebb énemet is odaállíthatom, nem érdekel. elég ha az illető egy életre megjegyzi. Én nem nyerek vele, legfeljebb a büszkeségemen esett csorba kap egy kis megnyugvást.
Azért mindent a nők se engedhessenek már meg maguknak..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[*]
Nincs az a nagy pofázás így estefelé.
De azért írja már le mindenki, hogy ő miért nem írna választ egy teljesen ártatlan üzenetre, illetve az abban feltett kérdésekre. Tehát nem egy gonosz hangnemű, egy sértő, egy provokáló, vagy egy efféle üzenetre. De nem sablonválaszt kérek, mint ''várok'', vagy ''taktikázok'', vagy ''elfoglalt vagyok'', mert ezek nem érvek, csak kifogások. Konkrét észérveket várnék. És a nemérek rá kizárva, mert minden nap történik belépés. És a ''Szia, bocs, mostanában nem érek rá, majd később írok, Szia.'' szöveg megírása kb 20 másodpercembe telt, tehát az időhiány szintén nem érv.
Tehát nem azt a választ várom, hogy ''Én tuti visszaírnék'' hanem hogy ha nem miért nem.
Köszönöm.
[*] -
BlacKSouL
addikt
[*]
Eh, hát odaköltöznék ingyé' egy évre szívesen, az tuti, de akkor a másik vállalt dolog nem teljesülhetne. Mondjuk azt a 450-500m-es szintkülönbséget a lépcsőházunkban olyan 12-13 felmenéssel lehetne helyettesíteni, bár a napsütés, meg a páratartalom most még nem az igazi.
[link]
[*]
Jancsi: Az jelzi hogy még mindig [destruktív, antiszociális mód] van bekapcsolva. De már lohad. Mer' borogatják. Rá a kerti asztalt.. -
BlacKSouL
addikt
[*]
Anyámékkal élek, nőm sincs(macskám se), Babettával se kell járnom, és még extrémebbet próbáljak??
És még ne is legyek kemény?
A -20kg csak egy mérőszám. A lényeg hogy látszata legyen, de amolyan rendes.
Az extrém egyébként megvolt, a kotori fellegvárba [link] [link] 34 fokban, déli napsütésben víz nélkül felmenni edzésben levés nélkül...volt pillanat mikor a végrendeletemen gondolkodtam.
[*] -
BlacKSouL
addikt
[*]
Hmm, asszem nagyjából értem.
Pl. Tehát jövő nyárra(őszre?) kitűztem magamnak, hogy a diplomámat mintegy 20 kilóval könnyebb testben fogom átvenni, és e kettőből egyiket sem engedhetem el. Ha e kettő összejön, akkor ezek megoldható feladatok, tehát lehet továbblépni. De az eredmény már önmagában az önismereti létrán egy(két?) lépcsőfok felfelé lépés lehet. Ahogy az ego-létrán is. Akkor most várok, és majd jövő nyáron tárom új-énem a világ elé, hátha azzal már akaratlanul is magamhoz vonzom azokat, akik a mostani énemben csak a rámpillantásig tartanak érdmesnek. de cáfolj, ha valahol hiba van a gondolkodásban.
[*]
Jancsi: Ja. Kb.
A vigyorizöld most valahogy kevéssé lenne találó
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[*]
Csak a saját viselkedésed tudod módosítani közvetlen akarattal
A sikeres nőstény/hím kapcsolatok zsigeri őszinteséget kívánnak. Ne játssz.
Mindkettő igaz, ugyanakkor kissé ellentmondásos.
Tehát ha őszinte akarok lenni, akkor nem szabad megváltoznom, a görcsös megváltozniakarás, vagy a valódi énkép szebbnek-jobbnak láttató álarc mögé rejtése időzített bomba. Ugyanakkor a jelenlegi viselkedésemmel, jelenlegi énemmel nem érem el céljaimat. Akkor erre a sorsra vagyok ítélve?
Nekem ezek a korlátaim?
Nem önmagától bunkó vki. 2 szereplő kell hozzá minimum...
És ha én nem adok rá okot? Vagy ha soha nem tudom meg mi volt az ok amit adtam? Akkor mivel én nem voltam hibás, másban meg nem érdemes keresni, akkor majdnem 22-es csapdája.
[*]
mod: Nem ismerhet(t)em én apukádat?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[*]
Nesztek, zene! [link] De végighallgatni, mert másképp nem mossa át rendesen, és a hibás agymosás végzetes következményekkel jár!.(Nekem lement már 3x)
[*] -
BlacKSouL
addikt
[destruktív, antiszoci mód]
Nem. Alkalmazkodni tudok szerencsére. És tág határok között mozog az amit el tudok viselni. Sőt...16-17 éves emberkékkel ugyanúgy el tudok menni jól érezni magam, mint 35-40-esekkel. És egyik társaság se néz ki maga közül. Mondjuk ez nagyban köszönhető a majd' 10 év néptáncnak, ott az együttesekben elég nagy volt a szórás életkorban, és elég sok buliban voltunk együtt.
De akkor milyen társaságban kéne mozognom?
Van egy barátom, annakidején Pesten ismertem meg, volt osztálytársamnak volt egyetemi csoporttársa. Jó fej, társasági ember, értelmes(évfolyammásodik is volt), laza, nincs testi hibája(ki is néz valahogy), közvetlen, barátságos. Nem tudnék hibát találni benne. Ráadásul hozzá szoktunk lejárni Isztriára az apartmanjukba, tehát anyagilag sem kell visszafognia magát. Minden passzol ahhoz hogy összeszedje a jobbnál jobb nőket, és akár futókaland, akár hosszútávú, összejöjjön. És érdekes módon mégsem. Akkor ott is ő a hibás? Pedig próbálkozik ő is.
[destruktív, antiszoci mód]
csacsi: köszi!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[destruktív, antiszociális üzemmód]
Régebben a nők nem engedhették meg maguknak a hazugságokat, azaz nem így és ilyen formában. Nem kell olyan régre visszamenni.
De ezekszerint a mai világban teljesen elfogadható kell hogy legyen (hisz nincsnek határok és elvárások) hogy valaki ''elfelejt'' írni a másiknak, ha ír is ne azt amit gondol, hanem amit szerinte a másik hallani akar, és még sorolhatnám.
Nincs 50-60 évnyi bölcs öregemberi tapasztalatom, de amennyi van, az arra elég, hogy következtetéseket vonjak le. Csak reménykedni tudok, hogy a sok negatív élményt legalább csak egyetlen egyszer ellensúlyozza egy pozitív, és nem kell a statisztikámat egyhangúan vezetnem végre. De mindig a következőről hiszem azt hogy na majd most.
Az meg hogy a futó kalandjaim összejövögettek, a kapcsolatra vágyásom meg sorra elbukott, az szintén azt erősíti, hogy ''Egyéjszakás kalandokra van kiélezve ma minden..'' És merje valaki azt mondani, hogy ez mind rajtam múlt. Kössön bele valaki abba a lelkesedésbe, rajongásba, amilyennel ez utóbbi lány iránt voltam. Vagy azzal is lehet jönni, hogy ugyan már, fiatalokkal nem kell kezdeni...Hát bocs, nekem jobban tetszenek a fiatalabbak, mint a 30-40-es bölcs, tapasztalt nők. Majd lehet hogy 40 évesen már nem így lesz, de most ez van.
[destruktív, antiszociális üzemmód] -
BlacKSouL
addikt
A nők sokkal kevésbé őszinték mint régebben. Ennyi. A férfiak sose voltak teljesen azok, de jobban megvolt az egyensúly. Most hogy a nők is felveszik a férfiak stílusát, így lehet hogy szabadabbak, meg egyenrangúbbak, de semmivel se lesznek vonzóbbak egy férfi számára mint egy férfi. Az őszintétlenség megöli a lehetőségeket. Egyéjszakás kalandokra van kiélezve minden, ott nem kell foglalkozni ilyesmivel. Felszedlek, megduglak, neked is jó, nekem is, és nem kell semmi érzelem, nincs kötődés, nem kell gondolkodni hogyan tovább.
Mondjuk attól a nők még azt hazudják mellé, hogy nekik nem kell a ''szupermacsó'', meg nekik fontos az érzelem, meg az őszinteség, meg a romantika, meg nem számít a pénz, és aztán az összes olyan aki fennhangon ezeket hirdeti, egy milliomos ''szupermacsó''val fekszik össze, aki léptennyomon átkúrja a fejét. És aki őszinte, meg romantikus, meg nem annyira pénzes, meg nem úgy néz ki mint B.P. fénykorában, az meg beveszi ezt a szánalmas olcsó dumát, és jól pofáraesik (dehát azt mondtad, hogy...), és aztán jól kifakad az összes nő ellen, meg lekurvázza őket. (Jó fej vagy, legyünk barátok, jó?..)
26 vagyok egyébként.
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hát igen, piszok szerencsés vagyok, mint a múltkor a másik csajjal, szerintem emlékszel; kicsit kurvanagy divat lett mostanában ez a szarok inkább rád, minthogy őszintén megmondjam hogy nem érdekelsz, és majdcsak leesik, oszt' rájössz. És úgy tűnik nem kor és környezetfüggő, mert akár falun lakik, akár Pesten, akár 19, akár 24, úgy tűnik ez nagyon jól működik náluk. Ennyire félreismernék embereket? Ennyire naív lennék. Ennyire alamuszi szemétláda mindenki aki elsőre rendesnek tűnik? Ennyire alattomosnak kell feltételeznem minden szembejövőt, csak hogy ne érjen csalódás, max pozitív?
Mondjuk valóban, sokkal hatásosabb ha semmit nem mondasz, mintha őszintén nemet. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Bocs hogy Neked fakadok ki, de amint azt írtam, most eléggé antiszoc. leszek egy ideig.
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Na, hát most értünk a végére a képnézős partinak. Jó volt, kurvajókat röhögtünk magunkon, meg egymáson. Most még vár egy Árpádhíd-Örs buszozás az uccsó 32-essel, havernál szunya, aztán holnap irány haza az első busszal. Miért? Csak.
Jaaaaa, hogy a csajjal mi újság? Hát annyi hogy semmi. Az előző(múlt szerdai) és a tegnap éjszakai üzenetemre nem válaszolt, pedig máig mindkettőt olvasta már. Tudom, biztos nagyon elfoglalt, meg majd biztos ír, meg csak nyugi, meg még ne adjam fel....hát bocs, ennyit érzek még magamban. Ennyi önérzet még akkor is maradt bennem, ha hajlandó lettem volna előtte vagy neki porig alázni magam. De úgy tűnik hiába. Vannak nálam jobbak, szebbek, okosabbak, gazdagabbak, szerncsésebbek. Szóval most egy darabig próbáljátok nélkülözni személyemet, mert most egy pár napig undorító, köcsög, destruktív, szemét, kiállhatatlan alak leszek. Most bennem pár sör, ezért tudom lazán venni, de tudom hogy holnap összeomlik bennem a homokvár-légvár-kártyavár.
Nagyjából ennyi barátaim, csókoltatok mindenkit, legyetek jók, ismét feladom 3 évre romantikus nem-antiszociális élnemet.
Köszönöm a lehetőséget a szólásra, Viszlát, jóccakát ..
-
BlacKSouL
addikt
Holnap este hazaérek, és kereslek. Az ajánlat jónak tűnik.
Na, most meg megyek sztorifelelevenítős, képegymástólcserélős partira Pestországba.
Nyuszi: csak házinyúlra nem
Szabadon kóborló vadnyulakra igenis lőni kell. Mondjuk nem sörétessel lehetőleg, hanem mézesmadzaggal, de időben, mielőtt más vadászok nekiesnek.(Ha ugyan még nem késő)
A várásról szóló igen rövid megjegyzésemben pedig nem láttad meg az iróniát, a groteszket?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Tehát agyarországon ma többszázezer áruszállító van, akik egész délelőtt csak az utakat járják? személyautóval? Nem dobozossal, nem kombival, sima mezei személyautóval. Életem munkája ez, hogy ''nyilván azért vannak ennyien mert marha jól fizető szakma'' autóval furikázzak, jöjjek menjek, annyi árut szállítsak amennyi egy csomagtartóban lötyögősen elfér, jól megfizessenek, és ne kelljen valahol bent ülnöm és gondolkodnom. De furamód mikor ilyen munkát keresek, akkor egy sincs.
-
BlacKSouL
addikt
A pénztáros rendes volt, köszönt is, meg a sztornót is gyorsan nyomta, csak először lehúzott egy kék Bondot a csávónak, aztán mikor az kiáltott, hogy ''Azt mondtam hogy 5 kék Multit!'', akkor ütött be a ménkű, mert a pénztáros kiszólt, hogy ''LAaacikaaa, szólj hogy kulcs kell!!'' Aztán két üres semmittevő perc után:''Laacikaaa, szóltál már hogy kulcs kell!!?'' Aztán 1 perc múlva: ''Laaacikaa.. Eh, bemegyek'' Erre bement a raktárba, és:'' Ba+, itt senki nem dolgozik csak én?'' Mire újabb 2 perc múlva előjött egy álmos csaj, hogy itt a kulcs, aztán villámgyorsan bedugták, gomb megnyom, kulcs kivesz, és már húzta is le az 5 kék Multit. Szóval ez amolyan nem rajtam múlik-balfaszság volt.
A nem köszönő emberek meg a házunkban lakó két különböző ember, az egyik lefelé, a másik felfelé jövet, meg az utcán egy ismerős.
A pénztáros meg leszarja hogy ki mikor mit csinál, mert én is csak néha csodálkozom, hogy hétköznap 9 és 12 között mi büdös francot csinál az a kurva sok személyautó az utcán azzal a piszok sok emberrel? Nyugdíjasok? Autóval dolgozók? Ez a munkája sokezer embernek, hogy benzint füstölnek el? -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
2 percbe telt lemenni a boltba, 10 másodperc kivenni a két csomag borsot, 8 percbe, míg az előttem álló 1, azaz 1 db ember rosszul bemondott kibaszott bagóját kisztornózták a pénztárgépből, 15 másodperc míg a két borsomat kifizettem, 2 perc míg hazaértem vele. Találós kérdés: Mi tartott a leghosszabb ideig? És miért mindig az a sor áll le, amelyikbe beállok??
És most már baromira elegem van abból, hogy köszönök embereknek, és mintha észre se vennék, és most bunkó módon 3 emberre is rákiáltottam, hogy ''MONDOM JÓNAAAPOOOT!!'' Erre érdekes módon meglepődnek, és visszaköszönnek. Én még azért hozzátettem jó hangosan magamnak, hogy ''Naugye, hogy nemigaz az átmeneti süketséggel járó vírusfertőzés pletykája?'' -
BlacKSouL
addikt
Imádok várni, mondtam már? Lételemem. Ha nem várhatok valamire vagy valakire, akkor egyszerűen rosszul érzem magam.
És nincs itthon bors. Van 6 csomag egész, meg 3 csomag darabos, de őrölt, az hetek óta nincs. még jó hogy minden hétvégén járunk nagy bevásárlóközpontba, ott jól be lehetne vásárolni, de nem. Most kell lemennem a félig sült szalonna, és a felvert sütésre váró tojás között. -
BlacKSouL
addikt
Én viszont nem értem, és ezt csak magamnak köszönhetem..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Na asszem ebbe valami csavar leszen. Tehát öreg is, meg alkesz is. Akkor most az egyik tuti nem igaz. Vagyis vagy egy fiatal fórumtársunknak kellene idetolnia a .. képét, vagy egy köztudottan alkoholt nem fogyasztó idős úriembernek kellene szorgoskodnia.

Bash: Rajtad kívül öregnek? Jííj.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez az, hogy mindenre csak várni kell...

Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És ki a szerencsés/(szerencsétlen?) nyertes?
És ezért ő is ritkán van. Ne töketlenkedjetek már itt nekem.

![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/hahota.gif)
![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/igen.gif)
, visszafogom magam)
De ez is: 
Most akkor mesélj arról mit szeretsz
![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/nemtudja.gif)
![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/gonosz2.gif)

![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/fel.gif)