Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
[destruktív, antiszociális üzemmód]
Hát igen, piszok szerencsés vagyok, mint a múltkor a másik csajjal, szerintem emlékszel; kicsit kurvanagy divat lett mostanában ez a szarok inkább rád, minthogy őszintén megmondjam hogy nem érdekelsz, és majdcsak leesik, oszt' rájössz. És úgy tűnik nem kor és környezetfüggő, mert akár falun lakik, akár Pesten, akár 19, akár 24, úgy tűnik ez nagyon jól működik náluk. Ennyire félreismernék embereket? Ennyire naív lennék. Ennyire alamuszi szemétláda mindenki aki elsőre rendesnek tűnik? Ennyire alattomosnak kell feltételeznem minden szembejövőt, csak hogy ne érjen csalódás, max pozitív?
Mondjuk valóban, sokkal hatásosabb ha semmit nem mondasz, mintha őszintén nemet. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Bocs hogy Neked fakadok ki, de amint azt írtam, most eléggé antiszoc. leszek egy ideig.
[destruktív, antiszociális üzemmód]
Aktív témák
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest