Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Persze, fiatalabban még mindent elvisel az ember. Mi is ünnepeltünk úgy születésnapot, hogy bementünk a kocsmába, lenyomtunk 5 tequilát, majd kiugrottunk egy hambiért, de mire visszaértünk már nem volt ülőhely, és kénytelenek voltunk még 4 tequilát állva meginni. Azért nem többet, mert elfogyott. A pultos erősködött hogy nincs több a raktárban sem, keverni meg nem akartuk, úgyhogy fizettünk, és továbbálltunk. Aztán az utcán már kezdtük megérezni, állítólag a csúcspont akkor volt, mikor átkiabáltam az utca túloldalára osztálytársnőmnek, hogy '' ..., állj meg, meg akarlak b...ni !! ''

Régen én is jobban bírtam mindent, borból is úgy volt, mikor anno egyedül laktam egy albérletben, hogy megvettem két üveggel, megfelelő módon behűtöttem, vettem hozzá sajtot, szépen elővettem a borospoharat, és egy esti film alatt szépen beszűrögettem a két üveg bort. Aztán lefeküdtem a franciaágyra, és ott fetrengtem egyedül hajnalig
De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit 
Érdekes, mostanában nem is kívánom a piát. Néha nyáron a sör jólesik, de a rövidet egyáltalán nem kívánom. És a bort se annyira.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Suzuki topik
- PH! Darts
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Mazda topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit