Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
2 percbe telt lemenni a boltba, 10 másodperc kivenni a két csomag borsot, 8 percbe, míg az előttem álló 1, azaz 1 db ember rosszul bemondott kibaszott bagóját kisztornózták a pénztárgépből, 15 másodperc míg a két borsomat kifizettem, 2 perc míg hazaértem vele. Találós kérdés: Mi tartott a leghosszabb ideig? És miért mindig az a sor áll le, amelyikbe beállok??
És most már baromira elegem van abból, hogy köszönök embereknek, és mintha észre se vennék, és most bunkó módon 3 emberre is rákiáltottam, hogy ''MONDOM JÓNAAAPOOOT!!'' Erre érdekes módon meglepődnek, és visszaköszönnek. Én még azért hozzátettem jó hangosan magamnak, hogy ''Naugye, hogy nemigaz az átmeneti süketséggel járó vírusfertőzés pletykája?''
Aktív témák
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest