Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem veszem magamra, mert tudom, hogy nem nekem szántad, csak leírtad a véleményedet, amivel teljesen egyetértek.
Én egyenes, őszinte embernek vallom magamat. Mindig is ki mertem mondani a véleményemet, ha pozitív, ha negatív jellegű volt. Emiatt sokan megsértődtek, sokan elgondolkoztak, aztán mégiscsak barátok lettünk. Nem az a barátság, nem az a szerelem, ha csak kápráztatjuk egymást, ha olvadozunk egymásért, és nem vagyunk hajlandóak kimondani, megvitatni, ha probléma van. Mindig is igyekeztem szembenézni a problémáimmal, és ha vki megbántott vagy megbántottam, minél előbb meg akartam beszélni vele a dolgot. Hogy miért? Nem, nem nyalizásból. Csupán azért, hogy tiszta lelkiismeretem legyen. Nem tudok csak úgy elsiklani dolgok felett. Most is van pár befejezetlen ügyem, amik ugyan apró dolgok miatt nem működnek, de bánt.
Nem tudok csak úgy nem válaszolni e-mailekre, privátokra. Akkor is, ha nagyon bizalmas dolgokról van szó, akkor is, ha éppen nézeteltérésem van vkivel. Gerinctelenségnek tartom, egy alamuszi megbújásnak. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Megértem, hgy besokkaltál, hiszen sokat nyomoztál, kerestél ezután a lány után, és még csak lehetőséget sem ad, hogy megismerjen, véleményt alkosson rólad.
De hidd el, hogy nem veled van a baj, és remélem ez nem is merült fel benned.
Adj pár hetet magadnak, de ne többet, mert elmerülsz a ''gonosz a világ'' szindrómában. -
escie
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem tudom, mostanában valami nagyon el van szabva a nő-férfi kapcsolatok terén. fogalmam sincs, hány éves vagy, de gondolom egy korosztály vagyunk, és akármerre nézek ismerőseim körében, csak ilyen elcseszett dolgokat látok, nem értik egymást az emberek, a nők olyat várnak, ami nincs, a pasik olyat adnak, ami nem kell. nem tudom. valami nagyon nincs rendben mostanában. hogy a nők szúrják-e el, azt sem tudom biztosan, hogy mi, pasik, azt sem. de sejtem, amúgy.
teljes mértékben osztom a hangulatod, -megkockáztatom- értelek is.
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Adj pár hetet magadnak, de ne többet, mert elmerülsz a ''gonosz a világ'' szindrómában.