Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Na, hát most értünk a végére a képnézős partinak. Jó volt, kurvajókat röhögtünk magunkon, meg egymáson. Most még vár egy Árpádhíd-Örs buszozás az uccsó 32-essel, havernál szunya, aztán holnap irány haza az első busszal. Miért? Csak.
Jaaaaa, hogy a csajjal mi újság? Hát annyi hogy semmi. Az előző(múlt szerdai) és a tegnap éjszakai üzenetemre nem válaszolt, pedig máig mindkettőt olvasta már. Tudom, biztos nagyon elfoglalt, meg majd biztos ír, meg csak nyugi, meg még ne adjam fel....hát bocs, ennyit érzek még magamban. Ennyi önérzet még akkor is maradt bennem, ha hajlandó lettem volna előtte vagy neki porig alázni magam. De úgy tűnik hiába. Vannak nálam jobbak, szebbek, okosabbak, gazdagabbak, szerncsésebbek. Szóval most egy darabig próbáljátok nélkülözni személyemet, mert most egy pár napig undorító, köcsög, destruktív, szemét, kiállhatatlan alak leszek. Most bennem pár sör, ezért tudom lazán venni, de tudom hogy holnap összeomlik bennem a homokvár-légvár-kártyavár.
Nagyjából ennyi barátaim, csókoltatok mindenkit, legyetek jók, ismét feladom 3 évre romantikus nem-antiszociális élnemet.
Köszönöm a lehetőséget a szólásra, Viszlát, jóccakát ..
Aktív témák
- Apple MacBook
- RAM topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest