Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
2 percbe telt lemenni a boltba, 10 másodperc kivenni a két csomag borsot, 8 percbe, míg az előttem álló 1, azaz 1 db ember rosszul bemondott kibaszott bagóját kisztornózták a pénztárgépből, 15 másodperc míg a két borsomat kifizettem, 2 perc míg hazaértem vele. Találós kérdés: Mi tartott a leghosszabb ideig? És miért mindig az a sor áll le, amelyikbe beállok??
És most már baromira elegem van abból, hogy köszönök embereknek, és mintha észre se vennék, és most bunkó módon 3 emberre is rákiáltottam, hogy ''MONDOM JÓNAAAPOOOT!!'' Erre érdekes módon meglepődnek, és visszaköszönnek. Én még azért hozzátettem jó hangosan magamnak, hogy ''Naugye, hogy nemigaz az átmeneti süketséggel járó vírusfertőzés pletykája?''
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Óra topik
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Xbox Series X|S
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs