Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
nekem meg jött délelőtt 11-kor egy sms sikertelen kézpénfelvétel 25000FT
a tálcám mellettem, kiderült ahonnan elköltöztünk, oda küldtek egyet, mert lejárt a másik, a huszárnak csak annyi esze nem volt, hogy nem olvasta el a levelet amit mellétettek, mégpedig azt, hogy be kell aktíválni használat előtt
miccsináljak szerinted?Jelentsem fel?vagy sem?ja biztonságiőr a csávó
de az a értelmes ipari tanuló fajta, csak azért vacillálok, mert van 4 gyereke bazki, és ha valami gebasz lenne belőle akkor ők sínylenék meg nem ez a fasz 
Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a tálcám mellettem, kiderült ahonnan elköltöztünk, oda küldtek egyet, mert lejárt a másik, a huszárnak csak annyi esze nem volt, hogy nem olvasta el a levelet amit mellétettek, mégpedig azt, hogy be kell aktíválni használat előtt
miccsináljak szerinted?Jelentsem fel?vagy sem?ja biztonságiőr a csávó
de az a értelmes ipari tanuló fajta, csak azért vacillálok, mert van 4 gyereke bazki, és ha valami gebasz lenne belőle akkor ők sínylenék meg nem ez a fasz