Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Linkelgetitek itt a jobbnal jobb zeneket, aztan azt se tudom mit hallgassak, megzavar a nagy valasztek. Legnagyobb problem, h nincs pl Best of Helloween album, nincs Best of Strativarius, stb. Igy meg fene tudja mit erne meg megvenni/ratenni a mancsod.
Csyppa: keso banat.
EQMontoya: nem jo ez igy, tul oregnek erzem igy magam a tarsasagban, van aki most lett 18, te most kezded az egyetemet, hova kerultam?
En meg mar lassan kopasz leszek 
re#4852: kovetkezo a problem:
1) letolteni eeen??? Ugyan kerem szepen...
2) vegighallgatni osszeset?
3) milyen kocsi? max bicikli, ott meg nem jo otlet, mert elutnek
De kosz az otletet. Ja, rajottem, h 18 vagy. Szomoru. Mikor en 16 voltam miert nem voltak igy kinezo 16eves csajok? Bezzeg most fesztivalokon vannak, meghozza oriasi tobbsegben, nehogy idosebbeknek s lelkiismeretesebbeknek is legyen valasztek... Szomoru ilyen hamar kioregedni

Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En meg mar lassan kopasz leszek