Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Linkelgetitek itt a jobbnal jobb zeneket, aztan azt se tudom mit hallgassak, megzavar a nagy valasztek. Legnagyobb problem, h nincs pl Best of Helloween album, nincs Best of Strativarius, stb. Igy meg fene tudja mit erne meg megvenni/ratenni a mancsod.
Csyppa: keso banat.
EQMontoya: nem jo ez igy, tul oregnek erzem igy magam a tarsasagban, van aki most lett 18, te most kezded az egyetemet, hova kerultam?
En meg mar lassan kopasz leszek 
re#4852: kovetkezo a problem:
1) letolteni eeen??? Ugyan kerem szepen...
2) vegighallgatni osszeset?
3) milyen kocsi? max bicikli, ott meg nem jo otlet, mert elutnek
De kosz az otletet. Ja, rajottem, h 18 vagy. Szomoru. Mikor en 16 voltam miert nem voltak igy kinezo 16eves csajok? Bezzeg most fesztivalokon vannak, meghozza oriasi tobbsegben, nehogy idosebbeknek s lelkiismeretesebbeknek is legyen valasztek... Szomoru ilyen hamar kioregedni

Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En meg mar lassan kopasz leszek