Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Nem vagyok ugyan az emberetek, de valóban akadt rajtam pár matrica.
A két dolog abban különbözött, hogy ott én kértem el az érintettektől(bár nem emlékszem, hogy az udvariasságból mindig előkészített, majd sorsára hagyott parci matrica rámkerült-e, de feltételezem, nem ez lesz a döntő), nem pedig, mint I_Am mondta a hátuk mögött történt.
A papírzsacsis embert is kifiguráztuk, sőt tettlegességig fajulóan, fénykép alanynak is használtuk.
Whaskes olyan, amilyen, a "Fasz Noob" címkét poénra vettem a talin, amin én is ott voltam.
Ezeket a dolgokat ne keverjük a mostanival. Ha nem lettem volna jelen és másnap látom meg a topikban esetleg engem is érzékenyebben érint, mert az már sértő és nem poén(főleg ha tudjuk valakiről, hogy nem szereti/érti a viccet).Igazán itt jön, ami nekem fáj.
A döntéssel teljesen egyetértek. Senkinek sem jó, de az elvekben nincs hiba. Amiben van hiba, az az egyenlőség totális hiánya.
A moderátorok és házigazdák a topicnak egy egységes lehetőleg építő arculatot mutatnak. Elvileg. Ha ez igaz, akkor ezzel a megnyilvánulással mindenki egyetért a kollegák közül. Ha ez igaz, akkor engem mélységesen elkeserít a dolog(feltételezem ez a lehetőség az igazi, hiszen a post még mindig a fórumban van), ellenkező esetben viszont nem értem, hol vannak az oly fennhangó híresztelt elvek
Aktív témák
- MÁV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest