Hirdetés
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Van még olyan topic, ahol nem Orsi a központi téma?

-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem jól rémlik. A postomban benne van az eredeti hozzászólás, aminél egyértelműen meg tudod nézni, hogy mire ment válasznak.
Kalandor egészen pontosan a "Mr. Szappan"-t úgy értelmezte, hogy "lebuzizták", erre válaszolta bolond, hogy ez nem volt egyértelmű, amire az ominózus kifakadás jött.Feltételezem ennyire nem olvastál vissza, legalábbis amit leírsz abból ez jön le nekem.
Eddig azt hittem, az az elkeserítő, amit leírt. De az, hogy képtelen ezért felelősséget vállalni, sőt másokat állít be hülyének, magát meg mártírnak(jelzem a moderátori hatalommal való visszaéléssel), az kicsit szánalmas. Felnőtt emberektől nem ezt várnám el, sem itt, sem máshol.
u.i.: mielött jön a riposzt, igen visszaélés. Önmoderálás nem egyszer történt már, meg is értem, van hogy kirohan az ember vagy olyat tesz, amit gyorsan megbán. Ezért van(többek közt) az 5 perc mod mindenkinek. De az, hogy egy több órája(napja) bennmaradt postról vitázva kiszedi az ominózus szöveget, sőt mitöbb, eléggé félreérhető megjegyzést fűz hozzá, amiből tisztán az jön le, hogy nem ő hibázott, hanem más magyarázta félre...
Mivel vagy különb ngabor2-nél? Ő nem is hogy csinált valamit, ami nem éppen modhoz illő, hanem pusztán jelen volt mikor megtörtént, ráadásul ő ezt magától moderálta a fórumon, nem ilyen nesztek legyen, de akkor is nekem van igazam jelleggel...Ha az elveket nézem, akkor eléggé a felháborító felé tendál a dolog. Ha a valódi jelentőségét, akkor inkább nevetséges.
-
Foglalt név
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Nem vagyok ugyan az emberetek, de valóban akadt rajtam pár matrica.
A két dolog abban különbözött, hogy ott én kértem el az érintettektől(bár nem emlékszem, hogy az udvariasságból mindig előkészített, majd sorsára hagyott parci matrica rámkerült-e, de feltételezem, nem ez lesz a döntő), nem pedig, mint I_Am mondta a hátuk mögött történt.
A papírzsacsis embert is kifiguráztuk, sőt tettlegességig fajulóan, fénykép alanynak is használtuk.
Whaskes olyan, amilyen, a "Fasz Noob" címkét poénra vettem a talin, amin én is ott voltam.
Ezeket a dolgokat ne keverjük a mostanival. Ha nem lettem volna jelen és másnap látom meg a topikban esetleg engem is érzékenyebben érint, mert az már sértő és nem poén(főleg ha tudjuk valakiről, hogy nem szereti/érti a viccet).Igazán itt jön, ami nekem fáj.
A döntéssel teljesen egyetértek. Senkinek sem jó, de az elvekben nincs hiba. Amiben van hiba, az az egyenlőség totális hiánya.
A moderátorok és házigazdák a topicnak egy egységes lehetőleg építő arculatot mutatnak. Elvileg. Ha ez igaz, akkor ezzel a megnyilvánulással mindenki egyetért a kollegák közül. Ha ez igaz, akkor engem mélységesen elkeserít a dolog(feltételezem ez a lehetőség az igazi, hiszen a post még mindig a fórumban van), ellenkező esetben viszont nem értem, hol vannak az oly fennhangó híresztelt elvek
Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest