Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Ha én elmennék a "bosztottaimmal" (bocsánat, tudom, hogy nem ide való a szó) inni és valaki szidni kezdi a kollégámat, aki szintén a főnöke és nekem kollégám, akkor vagy elmegyek, vagy megkérem, hogy a jelenlétemben hagyja ezt abba. Ha képviselek valamit, ebben az esetben a PH!-t magát, a fórumnak a "vezetését", akkor azt mindig kéviselem. És én nem engedném meg, nem tűrném el, nem aszisztálnék hozzá, nem maradnék ott, ha a jelenlétemben ilyesmi előfordul. Ha a jelenlévők nem értik meg, hogy ez kellemetlen helyzetbe hoz engem, akkor nem is érdemlik, érdemli meg a társaság, hogy maradjak. Nem is biztos, hogy szeretnék.
Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Peugeot, Citroën topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Trollok komolyan
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest