Hirdetés
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
bolondember
üzenetére
vagy szívsorompólapáttal

-
csapos2
addikt
Könyvjelző.
-
bolondember
MODERÁTOR
egy kis reggeli ötletes-vicces...

-
válasz
bolondember
üzenetére
mármiért dolgoznék éjszaka?
majd 9-től. -
Bubu79
addikt
Bagolytársaim az OT-ban - Jó éjszakát

Lassan indulni kell hazafelé - kellemes pihenést mindazoknak, akik mostanság térnek nyugovóra és nyugis napot mindazoknak, akik lassacskán ébredeznek...
-
válasz
bolondember
üzenetére
studio-program, nemtom, honnan veszed ide a tetrist...
-
-
bazzeg, órák óta csak szopok ezzel a steinberg nuendo nevű programmal.
nem hagyja kimenteni, amit csináltam... :
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tulajdonképpen semmilyen különösebb kifogásom nincsen a Nokiák ellen, csak bosszant az a hype, ami körülveszi őket, csak mert elterjedtebbek, mint a többi gyártó termékei ( a kollégák rendszeresen próbáltak piszkálni azzal, hogy vettél volna inkább telefont ( természetesen ez esetben csakis Nokiáról lehet szó ), nem lenne gondod vele...)
Lehessen telefonálni vele, az sem baj, ha SMS és MMS fogadására - küldésére is alkalmas ( bár nem használom agyon a két említett szolgáltatást... Meg a már említett foto szolgáltatás ami kicsit számít, ha ébreszteni tud, az sem hátrány - azt hiszem ez alapján jól látszik, hogy akármi beleférne a képbe

-
nekem egy 2003-as gyártású 6310-esem van.
a világ legjobb telefonja
-
nekem csak kinézetre tetszik, amúgy csak telefonálok, meg sms

eddig egy 1112-es nokiám volt, most kaptam egy sharp gx33-at, de ez nem igazán jön be. ami tetszik még az a k550i
a logoutos cikket azért majd holnap előkeresem, meg a mobilarenásat is, most viszont alszok.
jóéjt nektek! -
Bubu79
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Ha most azt mondom, hogy jó egy éve, amikor a mostani Samsungot megvettem, egy Alcatelért voltam megzavarodva ( ez előtt az összes telóm Alcatel volt - csak mert nem sokan veszik ), akkor minimum kiröhögtök, de legalábbis furcsán meredtek a monitorra

Hogy miért lett Samsung? Mert az adott Alcatelt ( OT-S853 ) nem tudtam beszerezni, mert a szolgáltató leállt a kereskedelmével és a pult mögött helyet foglaló hölgy Nokiát ajánlott elsőre. De mivel mindenkinek az van, nekem nem kellett ( ki is akadt az eladó, azt mondta ilyennel még nem találkozott - én hülye meg még randit sem kértem Tőle
)Mostanra alább adtam a dolgot és megpróbáltam úgy választani, hogy lehetőleg legyen benne kékfog, infra, meg valami jobbacska felbontású kamera - hátha szükségem lesz rá valamikor az áldatlan útviszonyok miatt, felnitörés esetén, defektes kerék mellett ácsorogva
Így lett a 3110C... 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bandus
üzenetére
hát, annyira nem dícsérik...
Mondjuk én kis önző gé vagyok, ezért nálam csakis olyan talafon jöhet szóba, amire 2(!) év gari van, amik (legjobb tudomásom szerint) ezek:
-SE
-Nokia
-Sharp
-egynémely Samsung készülékNem is tudom ki húzta le ordenáré módon (kommenteket nézve amúgy jogosan) egy Logout cikkben az U600-at...

-
Joccak mindenkinek.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Per pillanat éppen telefon váltás előtt vagyok - a cég úgy döntött, hogy a Pannon helyett inkább a magenta színű gyártóhoz költözteti a céges hálózatát...
Némi keresgélés után úgy döntöttem, hogy egy 3110 Classic bőőőőven megfelel cseredarabként a mostani Samsungom helyett ( 1 éves telefon - nem igazán sikerült megszeretnem ez alatt az egy év alatt
)Igazság szerint tetszenének az okostelefonok, de mivel több eszük van, mint nekem, ezért esélytelen, hogy kibérelje valamelyik a zsebemet

-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Azt próbáltam érzékeltetni, hogy ugyanaz a telefon más-más köntösben jelenik meg a különböző szolgáltatóknál, és persze kivétel nélkül mindegyik belepiszkál.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
nekem sikerült eldönteni - csak pénzem nincsen rá egyelőre...
addig is olcsóbb lesz - amióta szemezek vele, már vagy 30k-val ment lejjebb...

Én ált. két évre veszek telefont, tehát inkább kiadok adott esetben kicsit többet érte, de az olyan legyen, amit szeretek, tetszik és - nekem - jó... Na, a W910 ilyen - LENNE..

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szinte szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy nem vagyok oda a telefonokért - el tudom képzelni milyen dilemma lehetne kitalálni, hogy melyiket is válasszam a nem igazán szűk kínálatból

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem.

Megyek is, mert már nagyon aludni kellene.

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Előtte meg pont fordítva volt.
Lehet, hogy ők már rájöttek, ez nem jó irány. -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Basszus, pedig a Pannon eddig soha nem piszkált bele a telefonokba.

-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
26 celsius fokban polarpulcsi kell ennek a fa\zosseguek mer kulomben nem bir ellnei szbad elg alatt:- )))
udv
neduddki
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tényleg?

Nem olvasom a topicot. Mennyi most függetlenül?

-
válasz
bolondember
üzenetére
de mínusz kettőben el tudok aludni négy sör és négy jéger után

egyébként pedig "menjetek a picsába!"
"De mester, hog ymenjünk?"
"csak úgy, menjetek!" -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
MEG VAGY ŐRÜLVE?!

Olvasgass W910 totyikot...
Pannonod (trémobillal együtt) igen szépen korlátozza a flash-menüt, és a jobb gobot is fikszre wap-re teszi...És "sima", "halandó" előfizetőknek egyes szolgáltatóknál már olcsóbb függetlenül megvenni, mint előfizuval... (vagy minimálisan drágább)

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, nem alszom - éjszakázom és közben úgy teszek, mintha húznám az igát

Ritkán szédülök fel mostanság - miután hirtelen felindulásból megszabadultam az eddigi NET szolgáltatómtól ( kicsit sokalltam, hogy három hétig nem találták meg miért lassabb a 10Mbites hozzáférésem a betárcsázós internetnél is, a másik szolgáltató pedig még nem készült el az új rendszerével, úgyhogy heves elvonási tünetek közepette várakozom )
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
MEgvan lx platform! bof
amugy lehet hogy nem csak en ertekem igy???:- )))
felteve hogy felemetes angol tudasom nem hagy cserben:- )))
"name has been used on a number of different automobiles. The most recent is a large rear-wheel drive station wagon introduced in 2004 for the 2005 model year. This new Magnum is Dodge's first car to use the new Chrysler LX platform, shared with the Chrysler 300 (of which the Magnum is essentially a wagon version) and the Dodge Charger. " idezetr a fenti linkroludv
neduddki
mod: amugy ha mar a gm-et emlegettem ott ugye az volt a beoszta, hogy a sevroljet a nepauto a buik az elegans kozpeosztaly az oldmobil meg a videki kisvarosi csaladapak autoja volt de attol az auto meg ugyanaz a megflelo es /teremszetesen/ elvart designek kozott
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudom, de nekem eleve van, mert kiemelt ügyfél vagyok a pannonnál.
Csak el kellene adni a W850i-t. -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szuicid gondolatok? Mi van Veled kolléga?

Szépjóestét

-
neduddki
nagyúr
HI!
Figyeelk sorold a valos kulomsegeket amikre az elozomben nem tertem ki
ez amugy ojjan minth a valamikor k-platfom autoik kulon autoknet erteklened.
de annak valoban orulnek ha aszt megmondanad mi a gyari kogya ennek a platfoprmanudv
neduddki
mod: aze k-platfrma mert arra meg emlexem a regi idokbol, de ha kutakodnek, valszeg a gm berkeibol is elotudenk huzni vmit a camaro-firebird parosn kivul:- )
amugy meg kb ez mar megestt a Relisys tl966? /ha jol emlxem/ Neovo K19 es Acer 1931? /ennelsi fenal a nev nehzseg esete / :- )
Tibikam itt vota mar akkor???amugy mint ma egyszer kitertem az en szememben ez a polo clsasik - cordoba / s40 - carisma esete
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
hm, erre nem is gondoltam

lehet magamból indultam ki, én nagyonnagyon kevés cikket olvasok el, nemérdekelnek sem a hardverek, sem a mobilok. azokat szoktam csak, amikben laptop is van
én gyakorlatilag csak a fórum miatt vagyok itt
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem egyszerűbb simán csk a ph alól olvasgatni a fórumot?

-
Winner_hun
félisten
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat latom amr elfejtetted hogy mi is az a trabatn meg a varnyu:- )))
udv
neduddki
mod: de felvilagosithacc a kulomsegekrol kivancsian varom:- )))
mod: ijjenekrol a kedvenem a polo cassik es a cordoba esete az esmereoksnel, cordobat nem vettek mer szar spanyol de a polo-je kiadtak egy normalis auto arat, majd masfefel ev mulva sikitva menekultek belole:- (
de kb ugyanez a carisma s40 esete is:- ) -
neduddki
nagyúr
HI!
V an ijjen soorzat eldobom az agyam!!!:- )))
kosziudv
neduddki
mod: imdb-n nicsn ijjen sorozat:- (
amugy az autora gondolsz, attol meg hogy mast irnak ra attol meg az szmaomra az:- ))) /sajna le vagyo mar maradva hpgy cehipari kodkent emlgessem oket:- (/amugy nem az volt az ahol mar igencsak nag szazalekban merci alkatrezek is megjelntek?
azon filozok hogy a vw /kovetve a bmw merci hagyomanyokat / millen vizentuli gyarat vesz meg, mad ad tovabb jokora presztizsbuktaval?:- ) /vagy egyszerun a porse vasarolja fel a vw-t:- )))/ -
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Balfasz vot a banda mert en sirbriant preferaltam, de mire szerdan este vegre kitananat akkor mar enm birtam foglalni:- ( /kedden gyutt a lista/ es jupat-ba sem, de masnap /csut/ de bezzeg igen, de akkoa mar volt el greco-m is.
Amugy El Greco-t nagyon preferalom, egyszerun fantorpikus mennyire korreklt volt a fogllaso holgy /inne is szeretnem mekkoszoni neki!!!/
de az bisztos ha nem holnap akkor vmajjik heten bisztos atmegyunk /rohhat messze van na:- )))/udv
neduddki
-
csapos2
addikt
Úgy látom, marad a szamár farka.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Jó kérdés, Adri vett egy 7 MP-es fényképezőt karácsonykor, de szerintem hazavitte. Még talán egy 6234 van 2 MP-el.
Racecam:

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Neduddki átadja az egyiket.
És akkor oda megyünk.
-
neduddki
nagyúr
HI!
elhaborito vissza kell menenm javitani egy egy hozzarofogerst 4-5x mert kulomben ramfognatok hogy reszeg vagyok mer hellesen irok:- ((( /:- )))/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Mint a lusta disznyo tarsasag figyelet felhittam torkos csutorotk!!! nekm emg dontenem kell, hogy El Greco vagy Stjupat, mindket hejjre asztalfogllasom van, de mar mindre van egy raks jeltkezo ha a masikba megyek:- )))
udv
neduddki
mod: Szamar farka meg arra sem jo amire egy gnu-je /hejjes mekfejtok koztt Telany szakalal tosrojjuk kii!!!:- )))/
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nademost nem érek rá, a kivel meg kivel nembe olvasgatok, baró kis téma, vagy baromság