Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
De, nem arról van szó, csak néhány fórumtársnak még a gyereke is idősebb mint én.

-
Lord Zero
addikt
válasz
Józsibácsi
üzenetére
szerintem itt van, amit te keresel - csak regisztrálni kell (én nem tettem)
szerk.
ja, h a link lemaradt az előbb, nem számít : ) -
Józsibácsi
csendes tag
Hi
keresnem azon tv-ujsag kepet, melyben az esti filmet "Conan a bankár" cimmel harangozzak be
ha valakinek megvan, dobjon legyen szives egy linket
koszonom
p.s.: kalandorok kimeljenek
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hagyd rá, butaságokat beszél. Majd 8 év múlva...

-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mer én lennék a legfiatalabb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
De kérnek minden hülyeséget, egy háztartásban élők vagyoni papírját, blablalbla....
-
nike_
addikt
Wáá PH! tali... kár hogy nem megyek...

-
BlacKSouL
addikt
putty..
..nemtom..
..talán mégis -
nike_
addikt
Úristen, úgy belassult a netem, nem bírtam a fórumra belépni.
Most javult meg. -
Kazimír
őstag
Én is ezt hiányolom. Valaki illetékes írjon be ide egy hivatalos, vastagított, akármilyen közleményt, hogy x órán keresztül ne számítsunk a fórumra.
-
Lord Zero
addikt
hát így, h nem megy a péhá, elég pokol dolgozni..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BITBOYS
üzenetére
az hagyján... nálam:
A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) prohardver.hu helyen lévő kiszolgálóval.
* A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
-
BITBOYS
addikt
Ó, hogy roh..nál meg
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Kérlek, MOST! -
CactuS
Arcképgyáros
Hajam tépem... Elvileg ez olyasmi, mint itthon nálunk a sima kábel, annyi, hogy mivel a gépén nem láttam bejelentkezést, és VNCvel elértem a kábelmodemet (192.168.100.1), ezért a login név/felhasznév kiesik, marad a MAC cím, viszont vacka router meg nem ismeri fel automatikusan, igy most a gyér manualjaból próbálom beállítgatni a dolgokat :S Persze csak elmondom, szétszedi a gépet, összerakja a routerrel, kipróbálja, majd vissza... remek..
-
CactuS
Arcképgyáros
Hajam tépem... Elvileg ez olyasmi, mint itthon nálunk a sima kábel, annyi, hogy mivel a gépén nem láttam bejelentkezést, és VNCvel elértem a kábelmodemet (192.168.100.1), ezért a login név/felhasznév kiesik, marad a MAC cím, viszont vacka router meg nem ismeri fel automatikusan, igy most a gyér manualjaból próbálom beállítgatni a dolgokat :S Persze csak elmondom, szétszedi a gépet, összerakja a routerrel, kipróbálja, majd vissza... remek..
-
CactuS
Arcképgyáros
Az, de csak tipp volt, mivel sem szerződést se semmit nem tudott. Most ott tartunk, hogy átnéztem a gépet, hla az égnek a barátnőjénak az ADSLtől a modemes betárcsázásig minden van a gépén... Régebbi XP lehet.. Nah most meglátjuk, elmondtam mit csináljon, meglátjuk sikerül e neki a routert belőni. ( Egyébként valam Tenda nevű vacka van, arról se hallottam még)
-
csapos2
addikt
De rühellem az 503-as számot.
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok hülye kérdés, de egyik exemnél próbálok routert configurálni pár ezer kilométerről...
A broadband net az a szokásos cable-modemes dolog, ugye? Mert kb 30 perc után ennyit sikerült összehoznia, mint információmennyiség...És ebben az a szép, hogy semmilyen természetbeni juttatást nem kapok... (Neh, bumm a romantikának
)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár ha éppen mennénk haza ami kizárt mindenképp megállnék egy két sörikére meg parolára, de remélem nem kell mennem haza mostanság 
.