Hirdetés

Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz djtoomi #32518 üzenetére

Testnevelés nekem középiskolában nagy élmény volt. Tudniillik én réges régen röplabdáztam versenyszerűen (általános isk.ban, szóval még az özönvíz előtt :D). Elkerültem középsuliba, ahol hát khm.. egy kisééé igénytelen volt a háló (kb fél méterrel volt alacsonyabb, mint kéne), így simán lehetett keményeket lőni szerválni.

Tanár bácsi nagyon örült, amikor megtudta, hogy tudok röplabdázni, így, amikor a töbiek tanulták a nyitás-fogadás alapjait, én voltam, aki szervált, ő aki fogadott. Egyik olyan jól sikerült, hogy a hüvelykujj át hátracsavarta,és eltörte. (Mondjuk ez ott nem tudtam egyből, csak annyi volt, hogy mondta a többieknek, hogy innentől ti próbálkozzatok, és másnap megjelent könyékig gipszben, plusz 4 évig poéntéma volt az eset)

Lényeg a lényeg, más sportágakban pl futás, talajgyakorlat nem voltam igazán jó, konkrétan talajból 2 db 1est kaptam egy órán. Az elsőt azért, mert én azt mondtam, hogy az én alkatommal ezt nem csinálom és leültem, a 2.at azért, mert túl hangosan röhögtem a többieken. Év végén viszont csak annyi volt a megjegyzés az értékelésemhez, hogy bár romló teljesítménnyel, de még mindig 5ös :D

Aktív témák