Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
djtoomi
üzenetére
Testnevelés nekem középiskolában nagy élmény volt. Tudniillik én réges régen röplabdáztam versenyszerűen (általános isk.ban, szóval még az özönvíz előtt
). Elkerültem középsuliba, ahol hát khm.. egy kisééé igénytelen volt a háló (kb fél méterrel volt alacsonyabb, mint kéne), így simán lehetett keményeket lőni szerválni.Tanár bácsi nagyon örült, amikor megtudta, hogy tudok röplabdázni, így, amikor a töbiek tanulták a nyitás-fogadás alapjait, én voltam, aki szervált, ő aki fogadott. Egyik olyan jól sikerült, hogy a hüvelykujj át hátracsavarta,és eltörte. (Mondjuk ez ott nem tudtam egyből, csak annyi volt, hogy mondta a többieknek, hogy innentől ti próbálkozzatok, és másnap megjelent könyékig gipszben, plusz 4 évig poéntéma volt az eset)
Lényeg a lényeg, más sportágakban pl futás, talajgyakorlat nem voltam igazán jó, konkrétan talajból 2 db 1est kaptam egy órán. Az elsőt azért, mert én azt mondtam, hogy az én alkatommal ezt nem csinálom és leültem, a 2.at azért, mert túl hangosan röhögtem a többieken. Év végén viszont csak annyi volt a megjegyzés az értékelésemhez, hogy bár romló teljesítménnyel, de még mindig 5ös

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Elkerültem középsuliba, ahol hát khm.. egy kisééé igénytelen volt a háló (kb fél méterrel volt alacsonyabb, mint kéne), így simán lehetett keményeket lőni szerválni.